hormoni sreče

Kemični sprožilci v možganih – ali tvoji teksti pritiskajo na gumbke sreče? Spoznaj štiri hormone, ki nas peljejo skozi življenje…
Kreativni maček? Stanje, ki ima vse spremljevalne simptome “hang over-ja”, le, da pride kot posledica izčrpane kreative.

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dvakrat tedensko dostavljam v tvoj inbox. PRIJAVI SE >>

Projektno sodelovanje, rebranding teksti, hitro reševanje odprtih vprašanj, naročnina na tekste, mentoriranje – kaj pa ti izbiraš?

Marketing

“In an online world, our online words are our emissaries; they tell the world who we are.”

Spletni svet že dolgo ni več “samo en internet”. Splet je postal naš vzporedni svet. Še ena resničnost, v kateri živimo. Kjer smo, kdor želimo biti. Kjer gradimo brande, se povezujemo z drugimi soustvarjalci in kamor pogosto tudi bežimo.

Na ta svet nas ni nihče pripravil.

Še vedno bluzimo po temačnih, zakotnih ulicah in se izgubljamo brez navigacije. Postaviti blagovno znamko, zgraditi skupnost, kreirati mamljivo vsebino v poplavi vsega, je vse prej, kot mačji kašelj.

Itak že živiš v spletnem svetu. Nauči se še samozavesto navigirati med kanali in postavljati svoja pravila igre. Kako? Začni z branjem blog zapisov iz kategorije “Spletni svet”. Med njimi najdeš vse od učnih ur posameznih platform, do konkretnih marketinških prijemov v dimenzijah spletnega vesolja.

Naj ti zapisi služijo kot navigacija po spletnem svetu.

Živa

MARKETING

Zakaj se ne grem agresivne prodaje?

Želodec se mi obrača ob pogledu na agresivne marketinške prijeme. Vsi, ki smo kolikor toliko pozorni opazovalci dogajanja na spletu, bomo potrdili, da brandom, ki nam težijo in grenijo lajf, ne zaupamo. Kako torej prodajati svoje storitve in izdelke neagresivno?

PREBERI »

Navdih direkt v žilo

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox.

Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem” delim samo v bazi novičk!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Navdih direktno v žilo!

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox. Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem” delim samo v bazi novičk!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. Varstvo podatkov.