hormoni sreče

Kemični sprožilci v možganih – ali tvoji teksti pritiskajo na gumbke sreče? Spoznaj štiri hormone, ki nas peljejo skozi življenje…
Kreativni maček? Stanje, ki ima vse spremljevalne simptome “hang over-ja”, le, da pride kot posledica izčrpane kreative.

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dvakrat tedensko dostavljam v tvoj inbox. PRIJAVI SE >>

Projektno sodelovanje, rebranding teksti, hitro reševanje odprtih vprašanj, naročnina na tekste, mentoriranje – kaj pa ti izbiraš?

Mentorstvo za kreativce

Individualno delo za skok čez ovire, ki ti stojijo na poti.

Ko potrebuješ hiter grižljaj vzpodbude, takojšnjo porcijo znanja ali odprt prostor za deljenje kreativnih frustracij. V individualnem mentorstvu delava točno na tistem, kar potrebuješ – od mentalitete, do vaj za odklepanje tvojega avtentičnega izraza, pa piljenja razumevanja, kako se kot kreativec pozicionirati na trgu in kako prodajati svoje delo.

Za vse sem tako sam/a … 

Kreativci in artisti smo pogosto sami v vseh možnih vlogah – sami se moramo znati potisniti čez prokrastinacijo, dekodirati blokade na svoji poti, se znati mrežiti, prodajati, biti sami svoji menedžerji, učitelji in še kaj. Not easy, not easy at all! Slovenska scena je sploh specifična, saj izven institucij ni prav veliko strukturirane podpore za kreativce, ki smo na svojih samostojnih poteh. In skrajni čas je že, da odložimo nacionalen pogled na artiste – zblojene, vedno brez keša in neko “zadnje kolo” družbe. Jaz v to sranje namreč ne verjamem in z znanjem in razumevanjem, ki ga imam, bi rada naprej potisnila tudi tebe!

 

Svet te potrebuje! Prosim, nikoli ne nehaj ustvarjati!

Si predstavljaš svet brez kreativcev in artistov? Oh, kakšna beda! Kakšen dolgčas! Pa kdo bi izražal vsa čustva, kdo bi zrcalil družbo, kdo bi v svet prinašal barve, besede, oblike, zvoke? Na koga bi se ljudje naslonili v iskanju smisla? Kreativa in art sta mnogo, mnogo več, kot zgolj nekaj “fletnega”. In če misliš, da je na svetu že dovolj vsega lepega, pomisli še enkrat – bi v tebi zaes sedeli vsi ti talenti in želje po ustvarjanju, če ti ne bi bilo namenjeno biti ustvarjalec? 

 

Moja naloga je, da te, tako kot sem že neštetokrat samo sebe – potisnem čez vse to smetišče zastarelih paradigm, te opremim z znanjem in v tebi prižgem ogenj za premik naprej. Ko se ti nekje zatakne ali pa ko si želiš več razumevanja, kam zdaj z vso to kreativo in kako se obnašati na trgu dela, me pocukaj za rokav.

Paketi mentorskega programa

Odločiš se lahko za posamezni klic ali za kontinuirano delo.

Če sodelujeva 3 ali več mesecev, se video klici lahko preobrazijo tudi v sprehode (Ljubljana). Kreativa namreč pogosto potrebuje gibanje, da se “odklene”.

Vsako srečanje traja 60 minut.

O možnostih plačil in drugih podrobnostih se pogovoriva na brezplačnem 15-minutnem uvodnem klicu.

Posamezno srečanje

60-minutni video klic

88eur + DDV

1 mesec

4 srečanja (tedensko mentorstvo)

60-minutni video klici

320eur + DDV

3 meseci

12 srečanj (tedensko mentorstvo)

60-minutni video klici ali sprehodi

840eur + DDV (mesečno plačilo, 3x280eur + DDV)

6 mesecev

24 srečanj (tedensko mentorstvo)

60-minutni video klici ali sprehodi

1440eur + DDV (mesečno plačilo, 6x240eur + DDV)

Si za pogovor?

Vse ključne informacije o mentorskem procesu

Kaj mentoriranje zajema in kdaj je primeren čas za sodelovanje?

Mentoriranje so individualni video klici (ali sprehodi), kjer osvetljujeva, kje na poti si, kaj potrebuješ, da se premakneš naprej in kako lahko to storiva. Najtežje mi je bilo izbrati ime za ta format podpore – ne gre za terapijo, niti za coaching ne. Kot mentorica, ki vedno stoji med svetovi (med komercialo in artom), prinašam znanje in razumevanje iz obeh svetov. Ko tekom pogovora ugotoviva, kje se ti najbolj zatika, ti predam točno tiste vaje, znanje, uvide, naloge, vodstvo, ki jih v danem trenutku potrebuješ.

Tematike, ki jih odpirava v pogovoru

Vseh tematik ne morem predvideti vnaprej. Toliko svetov je, v katerih sem že aktivno ustvarjala in iz katerih vlečem znanje, izkušnje, razumevanje za premik naprej. Tole je zgolj nekaj točk / tematik, ki jih v mentorskih klicih lahko odpirava:

 • Notranji dejavniki in stiske (nisem dovolj, nikoli mi ne bo uspelo, sem pred blokado, manjka mi samozavesti, … )
 • Družbeni pritiski (cancel culture, arhetip zblojenega artista, nihče noče moje kreative, …)
 • Biznis aspekti (kako zgraditi kreativen biznis, kako prodajati svoje delo, kako se pozicionirati, mreženje, … )
 • Marketing (osnovna znanja, ki jih potrebuješ in kako uporabljati digitalne kanale za gradnjo osebnega branda)
 • Iskanje jasnosti in odločnosti (ko je idej preveč, ko se ne znaš odločiti, ko prokrastiniraš, … )
 • Inspiracija, nove ideje (vaje za več kreative, kako se priklopiti na ta pravo frekvenco, kje iskati navdih, … )
 • Duhovni pogled (povezava z energijo kreative, razumevanje polja idej, vodim te lahko tudi čez meditacijo, … )

 

Moja naloga ni, da te spreminjam. Moja naloga je, da osvetlim tvoje kvalitete in se ti pomagam premakniti v tvoj najbolj avtentičen izraz.

Komu je kreativno mentorstvo namenjeno?

Vsem kreativcem in artistom, ki se želite premakniti naprej. Ni toliko pomembna veja, v kateri ustvarjaš (dizajn, umetnost, pisanje, fotografija, glasba, ples, govor, … ), pomembnejši je mindset. Samo en predpogoj je za sodelovanje z menoj – da si v “growth” mindsetu. Da si želiš nekaj spremeniti, se premakniti naprej in si pripravljen/a tudi, da ti bo ob tem malce nelagodno in včasih skrajno neprijetno. 

 

Če pa vztrajaš pri tem, da je vse pretežko; da se to ne da; in da to nikoli ne bo uspelo – prosim pojdi najprej na terapijo. Jaz namreč nikakor nisem zamenjava za terapevtski proces.

Kako poteka prvi mentorski klic?

 • SPOZNAVANJE: Če še nisva delala skupaj, začneva s kratkim brezplačnim 15-minutnim klicem, kjer me lahko vprašaš, kar ti še leži na druši. Pred srečanjem te prosim za določene informacije, da se na najin klic lahko pripravim. Na mail ti bom poslala nekaj vprašanj, na katera mi prosim odgovori vsaj 3 delovne dni pred prvim klicem.
 • KLIC: Sledi 60-minutni video klic. This is where the magic happens!
 • KAJ PA ZDAJ? Če si se zaenkrat odločil/a zgolj za posamezni klic, se na prvi seansi lahko odločiš tudi za “upgrade” v 1, 3 ali 6-mesečni individualni mentorski program. V roku tedna dni po klicu prejmeš še mail z dokumenti, ki zajemajo povzetek pogovora (FUP), izpostavljene težave in nekaj navodilc, kako naprej.

 

Delo je možno v slovenskem in angleškem jeziku.

Rezervacija termina

 • Za rezervacijo termina za brezplačni 15-minutni klic in dodatna vprašanja mi piši na hello@giacopywriting.si 
 • Koledar razpoložljivosti: Na voljo sem od ponedeljka do četrtka, v popoldanskih in zgodnje večernih urah.

Imaš dodatna vprašanja?

Piši mi na mail hello@giacopywriting.si

z veseljem ti odgovorim na morebitne dileme ali dvome.

Piši mi tukaj:

Navdih direkt v žilo!

Prijavi se na novičke, kjer ti v tedenskih zgodbah doziram navdih, znanje, ideje. Aja, pa itak te obvestim tudi o launchu novosti.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Navdih direktno v žilo!

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox. Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem” delim samo v bazi novičk!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. Varstvo podatkov.