hormoni sreče

Kemični sprožilci v možganih – ali tvoji teksti pritiskajo na gumbke sreče? Spoznaj štiri hormone, ki nas peljejo skozi življenje…
Kreativni maček? Stanje, ki ima vse spremljevalne simptome “hang over-ja”, le, da pride kot posledica izčrpane kreative.

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dvakrat tedensko dostavljam v tvoj inbox. PRIJAVI SE >>

Projektno sodelovanje, rebranding teksti, hitro reševanje odprtih vprašanj, naročnina na tekste, mentoriranje – kaj pa ti izbiraš?

Blog zapisi.

Mešanica kreative in marketinga

Na trg sem stopila kot copywriterka. In se preobrazila v marsikaj. Obožujem znanje iz obeh svetov. In zato tudi delim zapise z obeh bregov te ljubljanske reke zgodb. Bloge lahko prebiraš “po vrsti” ali pa izbereš le eno izmed dveh krovnih tematik – kreativa in marketing.

 

Naj ti branje dobro tekne,

Živa.

Kategorije:

MARKETING

Zakaj se ne grem agresivne prodaje?

Želodec se mi obrača ob pogledu na agresivne marketinške prijeme. Vsi, ki smo kolikor toliko pozorni opazovalci dogajanja na spletu, bomo potrdili, da brandom, ki nam težijo in grenijo lajf, ne zaupamo. Kako torej prodajati svoje storitve in izdelke neagresivno?

PREBERI »
MARKETING

Prodaja s pomočjo ritualov

Rituali niso samo neke voodoo čudaške coprnije, marveč se jih oglaševalci prav spretno in prefinjeno poslužujejo. Odkrij kultne oglaševalske rituale in ugotovi, kako lahko tudi ti svojo ponudbo povežeš z njimi.

PREBERI »
MARKETING

S kakšno vsebino hraniš ljudi v tej poplavi vsega?

Vsebine na spletu je preveč. A kako ločiti seme od plevela? Pa kaj za vraga lahko naredijo brandi, da bodo izstopali? In kakšno vsebino ima sploh še smisel ustvarjati? Ali bolje rečeno – s kakšnim tipom vsebine se splača ukvarjati in jo lansirati po kanalih?

PREBERI »

Ustvarjanja & kontakt

Najdeš me na Instagramu, vabljen/a pa še k poslušanju mojega podkasta “Zapisi iz dnevnika”, kjer pišem in klepetam tako o osebnih zgodbah, kot kreativnih procesih iz zakulisja.

podkast: zapisi iz dnevnika

Si za čvek? Piši mi na mail hello@giacopywriting.si

Se veselim tipkanja s teboj!

Piši mi tukaj:

Navdih direkt v žilo!

Prijavi se na novičke, kjer ti v tedenskih zgodbah doziram navdih, znanje, ideje. Aja, pa itak te obvestim tudi o launchu novosti.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Navdih direktno v žilo!

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox. Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem” delim samo v bazi novičk!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. Varstvo podatkov.