hormoni sreče

Kemični sprožilci v možganih – ali tvoji teksti pritiskajo na gumbke sreče? Spoznaj štiri hormone, ki nas peljejo skozi življenje…
Kreativni maček? Stanje, ki ima vse spremljevalne simptome “hang over-ja”, le, da pride kot posledica izčrpane kreative.

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dvakrat tedensko dostavljam v tvoj inbox. PRIJAVI SE >>

Projektno sodelovanje, rebranding teksti, hitro reševanje odprtih vprašanj, naročnina na tekste, mentoriranje – kaj pa ti izbiraš?

Blagovne znamke

Sodelovanja, mentorstvo, izobraževanja

Soustvarjam blagovne znamke, ki niso “follower-ji”, marveč kreativni leader-ji v svoji industriji. Za drzne, pogumne vizionarje, ki se upajo prelivati čez vse okvirje. Snujem vsebino v raznolikih formatih zate, s tabo in za ustvarjalen svet, ki ga s svojo prezenco gradiš.

Kolaž znanj in sodelovanj

Zgodba v glavni vlogi, fokus na vsebinskem marketingu in kreativa v krilih – to je energija, ki jo prinašam blagovnim znamkam! Pogosto združujem navidezno nezdružljive stvari in tako v marketing blagovnih znamk vpletam elemente arta, kar rezultira v razvoju unikatnega glasu branda, ki si ga ljudje dejansko zapomnijo. Z mano lahko sodeluješ / se od mene učiš na različne načine – izbereš me lahko za mentorico; mi predaš del ustvarjanja vsebine; me najameš za projektno sodelovanje; ali pa me pripelješ “in-house”, kjer izvajam delavnice in izobraževanja.

Možnosti sodelovanja

90-minutni video klic

SOS DEGUSTACIJSKI KLIC

Nekje si se “zataknil/a” in potrebuješ ptičjo perspektivo. Kateri so naslednji logični koraki grajenja online biznisa? Kje s teksti brcaš v temo? Je čas za rebranding ali “šraufanje” po prodajnih straneh? Ko je pred teboj preveč neznank, ti lahko pomagam uvideti jasnost v uri in pol dolgem klicu.

6 - 12 tedensko sodelovanje

PROJEKTNO SODELOVANJE

Čas je za novo preobleko spletke (rebranding) – ti pa ne veš, na katerem koncu se lotiti pisanja; kako v besede pretopiti vsa čustva in ideje; kako ustvariti frišno, unikatno pripoved, ki bo na trgu izstopala. S tabo in zate lahko soustvarim kreativne zgodbe branda, kot si jih še nisi povedal/a.

Trije paketi mesečne naročnine na besedila

NAROČNINA NA KREATIVO

Mesečni zakup sodelovanja, ki ga uporabiš za karkoli želiš! Se nimaš časa ukvarjati s pisanjem blog zapisov? Ne veš, kako zapeljati zgodbo v e-novičkah? Ali pa si želiš bolj sočnih prodajnih strani? Nehaj se vsak mesec sproti ukvarjati s tem, kdo in če sploh bo napisal tekste … 

1 - 6 mesečno mentorstvo

MENTORSKO SODELOVANJE

Brandi, ki razmišljajo dolgoročno, vedo, da je znanje zlata vredno  – in da je najhitrejša pot do izboljševanja vrlin, delo z mentorjem. V procesu pisanja te vodim čez prepreke, ti povem, kaj in zakaj deluje (in kaj ne) ter te nežno usmerjam do razvoja unikatnega sloga zgodbarjenja.

1 - 3 dnevna izobraževanja

DELAVNICE IN IZOBRAŽEVANJA

Želiš izobraziti svoj kader in kar na licu mesta dobiti priložnost za razreševanje čim več odprtih vprašanj, povezanih s pisanjem, kreativo, komunikacijo, zgodbarjenjem? Oglej si aktualne razpisane delavnice in izobraževanja. Nekatera izmed njih se izvajajo “po meri” tvojega branda in so ustvarjene zgolj za vaše specifične potrebe.

Reference

Vse moje reference, sodelovanja, mentoriranja, gostujoča predavanja, izpeljana izobraževanja in nekatere izpostavljene projekte, na katerih sem delala od leta 2018 dalje, najdeš tukaj.

Imaš dodatna vprašanja?

Piši mi na mail hello@giacopywriting.si

z veseljem ti odgovorim na morebitne dileme ali dvome.

Piši mi tukaj:

Vodič po možnostih sodelovanja

Prenesi si PDF vodič, kjer lahko primerjaš vse oblike sodelovanja z menoj.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Vodič po možnostih sodelovanja

Prenesi si PDF vodič, kjer lahko primerjaš vse oblike sodelovanja z menoj.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake. Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Pošlji povpraševanje

Pišeš mi lahko na hello@giacopywriting.si ali izpolniš spodnji kontaktni obrazec.

Navdih direktno v žilo!

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox. Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem” delim samo v bazi novičk!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. Varstvo podatkov.