Navdih direkt v žilo!

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox. Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem” delim samo v bazi novičk!

Ne (z)morem biti na vseh kanalih hkrati. Pa tudi smisla nima (več). Prehajam od vseh teh copywriting trikcev k bolj poglobljenim razmislekom in zgodbam. Teh pa ni tako simpl zapakirati v kratke, instagramabilne objave. Zato ta prave pripovedi, tiste, vredne nekaj minut fokusiranega branja, delim zgolj v e-novičkah. Eee, pa obljubim, da ne nakladam tja v tri krasne! 😉

Prijavi se:

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

3 minute in 27 sekund dnevno

Približno toliko časa potrebuješ, da prebereš pisemce, ki ga dvakrat tedensko pošljem v tvojo smer. Če pa si vzameš še dodatnih nekaj minut in dejansko narediš katerega od korakov, ki ga delim s teboj, bo tvoje ustvarjanje vsebine kmalu preseglo še tvoja lastna pričakovanja.

Za nekoga, kot si ti, ki si želi v snovanju vsebine uživati in zgraditi tesen odnos z občinstvom, bo branje teh novičk poživljajoče, kot ledena kava na peklensko vroč poletni dan. Če ne verjameš meni, pa preberi, kaj o mailih pravijo moji bralci.

To o prebiranju mojih e-novičk pravijo bralci: