hormoni sreče

Kemični sprožilci v možganih – ali tvoji teksti pritiskajo na gumbke sreče? Spoznaj štiri hormone, ki nas peljejo skozi življenje…
Kreativni maček? Stanje, ki ima vse spremljevalne simptome “hang over-ja”, le, da pride kot posledica izčrpane kreative.

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dvakrat tedensko dostavljam v tvoj inbox. PRIJAVI SE >>

Projektno sodelovanje, rebranding teksti, hitro reševanje odprtih vprašanj, naročnina na tekste, mentoriranje – kaj pa ti izbiraš?

Degustacijski "SoS" klic

90-minutni pogovor za jasnost, kam in kako naprej

Nekje si se “zataknil/a” in potrebuješ ptičjo perspektivo. Kateri so naslednji logični koraki grajenja online biznisa? Kje s teksti brcaš v temo? Je čas za rebranding ali “šraufanje” po prodajnih straneh? Ko je pred teboj preveč neznank, ti lahko pomagam uvideti jasnost v uri in pol dolgem klicu.

“Unstuck yourself!” – ali, kako bi že to prevedli – “Dosta je bilo više!”

V posel nisi zakorakal/a včeraj. Verjetno si se že večkrat spotaknil/a ob lastne napake, včasih trmoglavo silil/a z glavo skozi prepreke in preizkusil/a že cel kup bolj ali manj učinkovitih strategij. Dovolj imaš izgubljanja časa s pisanjem, ki ne obrodi sadov; ugibanja, kaj ti je še storiti, da boš na trgu imel/a svoje mesto; žvečenja planov in strategij; pa večnega vrtenja okoli puhlih marketinških prijemov. Včasih je vse, kar potrebujemo, par malce bolj izkušenih in daljnovidnih oči, ki s ptičje perspektive pogledajo nate / na tvojo situacijo / tvoj brand in te nežno usmerijo naprej.

 

Poslušam, sprašujem, šele potem – pametujem.

Mentorji pridejo v vseh možnih formatih in nas srečajo na najbolj nepričakovanih mestih. Med najinim pogovorom v sklopu “SoS” klica ti na podlagi predpriprav najprej zastavljam vprašanja, te poslušam, vodim pogovor. Šele, ko mi je jasno, v katerem grmu zajec tiči in zakaj se ti zares “zatika”, te zasujem z nasveti, s prstom pokažem na jasnost in ti predlagam izvedljive in logične korake, kam in kako naprej.

Si za pogovor?

Vse informacije o degustacijskem klicu

Kdaj / zakaj je primeren čas za “SoS” klic?

Storitev je primarno namenjena brandom in ustvarjalcem, ki so že na sceni in so se iz svojih napak že naučili določenih lekcij. Takrat namreč tudi veš, kaj vprašati in lahko znanje / uvide, ki ti jih predam, lažje implementiraš. “SoS” klic koristi tako posameznikom, kot bolj razvitim blagovnim znamkam, ki iščejo jasnost in usmeritev pri besedilih, vsebinskem marketingu, spletni prezenci, brandingu, pozicioniranju na trgu.

Delo je možno v slovenskem in angleškem jeziku.

Predpriprave, trajanje in format:

  • PROLOG: Pred srečanjem te prosim za določene informacije, da se na najin klic lahko pripravim. Pregledala bom tvoje dosedanje delo, spletno stran in prebrala tvoja vprašanja. Dostavo materialov potrebujem 3 delovne dni pred klicem.
  • KLIC: Sledi 90-minutni video klic. This is where the magic happens!
  • EPILOG: V roku tedna dni po klicu prejmeš še mail z dokumenti, ki zajemajo povzetek pogovora (FUP), izpostavljene težave in jasen akcijski načrt, kam / kako naprej. Prejmeš tudi posnetek klica.

Investicija

333eur + DDV

Plačilo se izvede pred klicem.

Rezervacija termina

  • Za rezervacijo termina in dodatna vprašanja mi piši na hello@giacopywriting.si 
  • Če nisi povsem prepričan/a, če je to prava storitev zate, imaš možnost brezplačnega 15-minutnega telefonskega klica, da ugotoviva, če sem “ta prava” zate.
  • Koledar razpoložljivosti: Na voljo sem od ponedeljka do četrtka, v popoldanskih in zgodnje večernih urah.

Vodič po možnostih sodelovanja

Prenesi si PDF vodič, kjer lahko primerjaš vse oblike sodelovanja z menoj.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Vodič po možnostih sodelovanja

Prenesi si PDF vodič, kjer lahko primerjaš vse oblike sodelovanja z menoj.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake. Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Reference

Vse moje reference, sodelovanja, mentoriranja, gostujoča predavanja, izpeljana izobraževanja in nekatere izpostavljene projekte, na katerih sem delala od leta 2018 dalje, najdeš tukaj.

Imaš dodatna vprašanja?

Piši mi na mail hello@giacopywriting.si

z veseljem ti odgovorim na morebitne dileme ali dvome.

Piši mi tukaj:

Pošlji povpraševanje

Pišeš mi lahko na hello@giacopywriting.si ali izpolniš spodnji kontaktni obrazec.

Navdih direktno v žilo!

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox. Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem” delim samo v bazi novičk!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. Varstvo podatkov.