hormoni sreče

Kemični sprožilci v možganih – ali tvoji teksti pritiskajo na gumbke sreče? Spoznaj štiri hormone, ki nas peljejo skozi življenje…
Kreativni maček? Stanje, ki ima vse spremljevalne simptome “hang over-ja”, le, da pride kot posledica izčrpane kreative.

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dvakrat tedensko dostavljam v tvoj inbox. PRIJAVI SE >>

Projektno sodelovanje, rebranding teksti, hitro reševanje odprtih vprašanj, naročnina na tekste, mentoriranje – kaj pa ti izbiraš?

Projektno sodelovanje

Rebranding besedila in zgodbe blagovne znamke

Čas je za novo preobleko spletke (rebranding) – ti pa ne veš, na katerem koncu se lotiti pisanja; kako v besede pretopiti vsa čustva in ideje; kako ustvariti frišno, unikatno pripoved, ki bo na trgu izstopala. S tabo in zate lahko soustvarim kreativne zgodbe branda, kot si jih še nisi povedal/a.

Čas je za rebranding!

Obstoječa spletna stran / projekt / brand je bil zasnovana, kot ste v ekipi takrat pač najbolje vedeli in znali. A vsako stvar prerastemo – celo lasten brand in zgodbo. Zato je čas za rebranding! Pa ne zgolj vizualen, marveč predvsem vsebinski in besedilni. Tokrat nočeš, da besedila samo “so”, marveč, da so napisana, kot se šika in da bodo blagovno znamko reprezentirala vsaj nekaj let. Ker komu se pa ljubi vsako leto ukvarjati z obračanjem spletke na glavo?!

 

Ampak nimam pojma, kako naj komuniciram …

Ne sede ti noben vnaprej pripravljen predalček in nikakor se ne moreš odločiti med vsemi barvami osebnosti svoje blagovne znamke. Zdi se ti, da s svojo zgodbo ne spadaš nikamor, pa povsod po malem – delčke svoje blagovne znamke najdeš v vseh mogočih okvirčkih, predalčkih in škatlah. Iščeš nekaj frišnega, nekaj samo zate, nekaj, kar bo v skladu s tvojim brandom oziroma naslednjih projektom. Čas je, da v sodelovanju z menoj ustvariš neponovljiv kolaž, ki bo postal identiteta blagovne znamke, ki se je ne bo dalo zgrešiti.

Pripravljen/a na projektno sodelovanje?

Vse informacije o soustvarjanju besedil

Kdaj je primeren čas za projektno sodelovanje?

Kadar potrebuješ ne zgolj nova besedila, marveč, ko je treba zakopati globje v iskanje glasu blagovne znamke. Običajno se brandi name obrnejo ob prenovi spletne strani ali ob postavljanju novega projekta. To so odlične iztočnice za projektno sodelovanje, saj ne iščeš samo enega “random teksta”, marveč si pripravljen/a na bolj celovito spremembo.

Format in trajanje sodelovanja

Projektno sodelovanje sestoji iz nekaj ključnih korakov:

 • Odkrivanje jasnosti in odločanje, kakšno mesto naj blagovna znamka / projekt na trgu zavzema. Od tega je namreč odvisen razvoj unikatnega glasu branda.
 • Pisanje besedil. Najprej osnutki, popravki, nato končni teksti. Samostojno napišem besedila za spletno stran, priložim ti tudi primere tekstov e-novičk, blogov, objav za SM.
 • Prejmeš tudi “slovarček”, oziroma tako imenovan “besedilni moodboard”, ki ti služi kot referenčna točka za pisanje vseh nadaljnjih besedil.

 

Trajanje sodelovanja: 6 – 12 tednov.

Delo je možno v slovenskem in angleškem jeziku.

Specializacija

Področja pisanja, kjer sem najmočnejša, ki me zanimajo in za katera sem specializirana, so:

 • ZDRAVJE: Health & wellness, prehranska dopolnila, biohacking, funkcionalna medicina. 
 • KULTURA & ART: Ker sem tudi artistka in sem ves čas aktivno vpeta v domačo kulturno sceno, je to igrišče, kjer se zlahka igram tudi s teksti. Sem štejem tako kreativne biznise (dizajn, fotografija, itn), kot avtorje, dogodke in druge veje arta / kulture.
 • LIFESTYLE: Blizu so mi visokokakovostni lifestyle izdelki (gadgets, interior, šport), pa trendi / funky izdelki, kjer je ravno zaradi kratkosti besedil treba biti zelo kreativen in udaren. 
 • HEALING: Dokler spiritualni svet ni čisto odzemljen! Če se ukvarjaš z jogo, meditacijo, plesom, terapijo, zeliščarstvom, … – in imaš glavo v oblakih, noge pa na Zemlji, potem z veseljem poprimem za tvoje tekste. Če pa te še nosi samo tam gori nekje, ne bova za skupaj.

Investicija

Od 2800eur + DDV dalje.

Koraki in rezervacija termina

 • Predpriprava: pred začetkom projektnega sodelovanja imava 60-minutni video klic / sestanek (discovery call). Tukaj ugotoviva, če sva za skupaj in kako se sploh lotiti projekta. Cena klica je 150eur + DDV; v primeru sodelovanja pa se znesek odšteje od končne ponudbe.
 • Pred začetkom podpiševa kratko pogodbo o sovzajemnem sodelovanju. 
 • Pri delu sem samostojna, a tvoja navzočnost je nujno potrebna za končni rezultat, s katerim bomo vsi zadovoljni. Materiali so dostavljeni preko Google Drive-a.
 • Za rezervacijo termina za uvodni klic ter za dodatna vprašanja mi piši na hello@giacopywriting.si 

Vodič po možnostih sodelovanja

Prenesi si PDF vodič, kjer lahko primerjaš vse oblike sodelovanja z menoj.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Vodič po možnostih sodelovanja

Prenesi si PDF vodič, kjer lahko primerjaš vse oblike sodelovanja z menoj.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake. Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Reference

Vse moje reference, sodelovanja, mentoriranja, gostujoča predavanja, izpeljana izobraževanja in nekatere izpostavljene projekte, na katerih sem delala od leta 2018 dalje, najdeš tukaj.

Imaš dodatna vprašanja?

Piši mi na mail hello@giacopywriting.si

z veseljem ti odgovorim na morebitne dileme ali dvome.

Piši mi tukaj:

Pošlji povpraševanje

Pišeš mi lahko na hello@giacopywriting.si ali izpolniš kontaktni obrazec.

Navdih direktno v žilo!

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox. Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem” delim samo v bazi novičk!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. Varstvo podatkov.