hormoni sreče

Kemični sprožilci v možganih – ali tvoji teksti pritiskajo na gumbke sreče? Spoznaj štiri hormone, ki nas peljejo skozi življenje…
Kreativni maček? Stanje, ki ima vse spremljevalne simptome “hang over-ja”, le, da pride kot posledica izčrpane kreative.

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dvakrat tedensko dostavljam v tvoj inbox. PRIJAVI SE >>

Projektno sodelovanje, rebranding teksti, hitro reševanje odprtih vprašanj, naročnina na tekste, mentoriranje – kaj pa ti izbiraš?

Naročnina na kreativo

Teksti in vsebina - dostavljena vsak mesec sproti!

Mesečni zakup sodelovanja, ki ga uporabiš za karkoli želiš! Se nimaš časa ukvarjati s pisanjem blog zapisov? Ne veš, kako zapeljati zgodbo v e-novičkah? Ali pa si želiš bolj sočnih prodajnih strani? Nehaj se vsak mesec sproti ukvarjati s tem, kdo in če sploh bo napisal tekste … 

Ideje, posrkane v črno luknjo

Redko je, da brandi ne bi vedeli, da je “treba” snovati vsebino, pisati bloge, pošiljati novičke in se povezovati s svojimi bralci. Kar pogosto pa se zgodi, da se ideje kreativcev izgubijo nekje v črni luknji pozabe, ker je dela preveč, kadra pa premalo – ali pa so te “luškane” stvari, po imenu vsebina, odrinjene na stran, ker glavno mesto vedno zavzema gašenje požarov in večanje prodaje. Minevajo meseci, obrača se koledarsko leto in od vsebine spet ni bilo ne duha ne sluha. Saj veš, da na dolgi rok tako ne bo šlo, kajne?

 

Sveže spečena vsebina, vsak mesec sproti

Simpl. Vsak mesec najprej skočiva na en klic, kjer greva čez ideje, želje in usmeritve vsebine za naslednje štiri mesece. Potem samostojno pripravim dogovorjene tekste in ti jih, kot sveže pečene rogljičke, dostavim za nadaljnjo uporabo. Vrsta besedil / vsebine je odvisna od dogovora, načeloma pa (glede na velikost paketa) zajema te možnosti: e-novičke, blogi, prodajne strani, keynote prezentacije in govore (če je pred teboj dogodek, kjer moraš govoriti, ti pomagam oblikovati zgodbe, s katerimi lahko nastopiš).

 

Presence, not performance

Za “performance” (cifre, torej) verjetno (vsaj za silo) že poskrbiš. Sicer tvoj brand ne bi obstajal. A prezenca, zgodba, vsebina – je tisto, s čimer gradiš odnos, ne zgolj prodajo. Moj način delovanja je prežet z miselnostjo dolgotrajnega odnosa med brandom in sledilcem, ki posledično blagovni znamki prinaša prisotnost na trgu. To seveda ne pomeni, da pišem zgolj “lepe” in “kjut” reči, marveč, da povezujem zgodbo s prodajo. Story first. 

Kako naročnina deluje?

Vse ključne informacije

Kdaj je primeren čas za naročnino na kreativo?

Ko že imaš postavljen brand, spletko in vse te reči – pa se želiš sprehoditi stopničko ali dve višje. Pripravo vsaj enega dela vsebine si želiš “outsource-ati” in imeti z vsem skupaj čim manj opravka. Zaupaš, da se lahko nasloniš na nekoga, ki ve kaj počne in se ti ne bo treba vmešavati v vsak del procesa. 

Formati in paketi vsebine

Izbiraš lahko med tremi različnimi paketi naročnine, v katere so vključeni različni segmenti vsebine (e-novičke, blogi, prodajne strani, govori / prezentacije). Če slučajno potrebuješ kaj, česar ni navedenega, mi piši in ugotoviva, kako lahko ponudbo prilagodim tvojim potrebam.

 

#1 ESPRESSO

Mesečni video klic

4x e-novičke z zgodbo v ospredju in prodajo v ozadju

Mesečna naročnina: 555eur + DDV

 

#2 KAVA Z MLEKOM

Mesečni video klic

6x e-novičke z zgodbo v ospredju in prodajo v ozadju

2x blog zapis

Mesečna naročnina: 1009eur + DDV

 

#3 BELA KAVA

Mesečni video klic

6x e-novičke z zgodbo v ospredju in prodajo v ozadju

2x blog zapis

2x prodajna stran ali 1x keynote prezentacija

Mesečna naročnina: 1800eur + DDV

Kako naročnina deluje?

  • Začneva s 60-minutnim spoznavnim klicem, kjer ugotoviva, kateri format sodelovanja je najprimernejši zate in za tvoje potrebe. Cena klica je 150eur + DDV; v primeru vsaj 3-mesečne naročnine pa se znesek odšteje od končne ponudbe.
  • Pred začetkom podpiševa kratko pogodbo o sovzajemnem sodelovanju.
  • Plačila se izvajajo avansno.
  • Vse materiale ti dostavljm preko Google Drive-a (da se ne loviš po svojem natrpanem inboxu). O novih tekstih te obvestim tudi preko maila.
  • Naročnino lahko kadarkoli prekineš, je pa zaželeno, da se zanjo odločiš, če nameravaš vztrajati vsaj 3 mesece. Če namreč potrebuješ zgolj “quick fix”, bo zate primernejša kakšna druga oblika sodelovanja.

 

Delo je možno v slovenskem in angleškem jeziku.

Rezervacija termina

  • Za rezervacijo termina za brezplačni klic ter za dodatna vprašanja mi piši na hello@giacopywriting.si 
  • Koledar razpoložljivosti: Moje kapacitete so omejene, zato mi prosim pošlji mail, da vidiva, kdaj imam čas za pričetek sodelovanja.

Vodič po možnostih sodelovanja

Prenesi si PDF vodič, kjer lahko primerjaš vse oblike sodelovanja z menoj.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Vodič po možnostih sodelovanja

Prenesi si PDF vodič, kjer lahko primerjaš vse oblike sodelovanja z menoj.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake. Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Reference

Vse moje reference, sodelovanja, mentoriranja, gostujoča predavanja, izpeljana izobraževanja in nekatere izpostavljene projekte, na katerih sem delala od leta 2018 dalje, najdeš tukaj.

Imaš dodatna vprašanja?

Piši mi na mail hello@giacopywriting.si

z veseljem ti odgovorim na morebitne dileme ali dvome.

Piši mi tukaj:

Pošlji povpraševanje

Pišeš mi lahko na hello@giacopywriting.si ali izpolniš kontaktni obrazec.

Navdih direktno v žilo!

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox. Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem” delim samo v bazi novičk!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. Varstvo podatkov.