hormoni sreče

Kemični sprožilci v možganih – ali tvoji teksti pritiskajo na gumbke sreče? Spoznaj štiri hormone, ki nas peljejo skozi življenje…
Kreativni maček? Stanje, ki ima vse spremljevalne simptome “hang over-ja”, le, da pride kot posledica izčrpane kreative.

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dvakrat tedensko dostavljam v tvoj inbox. PRIJAVI SE >>

Projektno sodelovanje, rebranding teksti, hitro reševanje odprtih vprašanj, naročnina na tekste, mentoriranje – kaj pa ti izbiraš?

Spletna skupnost kreativcev

Od sanjača do kreativnega biznisa

Kreativa v vseh svojih formatih je lahko hobi, biznis ali način življenja. Zame nikoli ni bilo plana B – kreativa je moja pot. A, ko se odločiš živeti za svoje ustvarjanje – in od njega – te na poti čaka malo morje izzivov (notranjih in zunanjih), ki se jih moraš naučiti premostiti. Za kreativce, ki “mislite resno” in sanjate o kreativnem biznisu, pripravljam spletno skupnost v obliki membershipa.

Strategija za življenje v tedenskih porcijah navdiha in znanja

Membershipu bi lahko dala ime “Kreativen lajf – profesionalno!”. Zakaj? Ker te bom teden za tednom vodila bližje do razumevanja, kako živeti in se na trgu pozicionirati kot ustvarjalec, ki misli resno. Membership bo sestavljen iz zapisov, video lekcij, kreativnih izzivov in mesečnih klicev za tvoja vprašanja. Deloval bo kot prostor podpore, usmeritve in istomislečih ljudi – skpnosti, ki jo dovzetna kreativna bitja še kako zelo potrebujemo.

 

Prilagojeno kreativcem: mindset, marketing, zgodbarjenje, notranji procesi, osebno znamčenje, … 

Tematike, ki se jih v membershipu lotevamo, so široke – ker jih potrebuješ vse! Včasih se moraš zgolj premakniti z mrtve točke prokrastinacije, spet drugič iščeš navdihujočo zgodbo, tretjič te žulijo konkretni marketinški prijemi, naslednjič se sprašuješ kako se na trgu pozicionirati, … V čevljih samostojne kreartivke in mentorice hodim leta in leta. Od svoje kreative že dolgo živim. Sem pa zadnje leto tudi jaz na razpotju, saj me je popolnoma prevzela persona artistke. Naredila sem toliko raziskave in “domače naloge”, da je skrajni čas, da tudi jaz nova znanja spravim v prakso ter jih sočasno delim s teboj.

Membership za kreativce

Si pripravljen/a nehati zgolj sanjati in se kot kreativno bitje postaviti na lastne noge?

poletje 24

Vrata kreativnega membershipa se odpirajo v spomladanskih / poletnih mesecih 24. Cena bo primerna kreativcem, ki se še lovimo po tem vesolju trga dela. Če te vključitev v skupnost kliče, se preko spodnjega obrazca prijavi na novičke in te o lansiranju membershipa obvestim na mail.

Navdih direkt v žilo!

Prijavi se na novičke, kjer ti v tedenskih zgodbah doziram navdih, znanje, ideje. Aja, pa itak te obvestim tudi o launchu novosti in membershipa!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Imaš dodatna vprašanja?

Piši mi na mail hello@giacopywriting.si

z veseljem ti odgovorim na morebitne dileme ali dvome.

Piši mi tukaj:

Navdih direktno v žilo!

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox. Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem” delim samo v bazi novičk!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. Varstvo podatkov.