hormoni sreče

Kemični sprožilci v možganih – ali tvoji teksti pritiskajo na gumbke sreče? Spoznaj štiri hormone, ki nas peljejo skozi življenje…
Kreativni maček? Stanje, ki ima vse spremljevalne simptome “hang over-ja”, le, da pride kot posledica izčrpane kreative.

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dvakrat tedensko dostavljam v tvoj inbox. PRIJAVI SE >>

Projektno sodelovanje, rebranding teksti, hitro reševanje odprtih vprašanj, naročnina na tekste, mentoriranje – kaj pa ti izbiraš?

Kreativci & artisti

Navdih, mentoriranje, skupnost, izobraževanja

Kreativni sanjači. Nepoboljšljivi idealisti. Mi, ki svet vidimo skozi barve, zvoke, besede, gib. Trenutke ujete v objektiv, čustva prelita v črke, vizije zapakirane v grafike, sanje izražene na platno. Kreativci. Umetniki. In vsi vmes.

Za nas, ki nimamo plana B

Ne, nismo samo odzemljeni delomrzneži. Nekateri izmed nas mislimo resno. Za nekatere izmed nas ni plana B. Kreativen biznis, izrazna kariera in lajf pod taktirko ustvarjalne sile. Na tej poti smo se pripravljeni neštetokrat spotakniti in iti dalje. Če sebe in svoje ustvarjanje jemlješ resno, ne zgolj kot hobi, so spodnje ponudbe zate. Začni s prijavo na novičke, nadaljuj v spletni membership ali se odloči za individualno mentorstvo.

Vsebina & ponudbe za kreativce

Tedenski grižljaji v tvojem inboxu

NAVDIH, DIREKT V ŽILO!

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox. Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem”, ki ti kot kreativcu pomaga premakniti se naprej, delim s teboj – a zgolj v bazi novičk.

60-minutni video klici / sprehodi

INDIVIDUALNO MENTORSTVO

Ko potrebuješ hiter grižljaj vzpodbude, takojšnjo porcijo znanja ali odprt prostor za deljenje kreativnih frustracij. V individualnem mentorstvu delava točno na tistem, kar potrebuješ – od mentalitete, do vaj za odklepanje tvojega avtentičnega izraza, pa piljenja razumevanja, kako se kot kreativec pozicionirati na trgu in kako prodajati svoje delo.

Membership v pripravi

SPLETNA SKUPNOST

Kreativa v vseh svojih formatih je lahko hobi, biznis ali način življenja. Zame nikoli ni bilo plana B – kreativa je moja pot. A, ko se odločiš živeti za svoje ustvarjanje – in od njega – te na poti čaka malo morje izzivov (notranjih in zunanjih), ki se jih moraš naučiti premostiti. Za kreativce, ki “mislite resno” in sanjate o kreativnem biznisu, pripravljam spletno skupnost v obliki membershipa.

Spletni tečaji v pripravi

PROGRAMI & ZNANJE

Kreativna kariera v digitalu, ekonomija content creatorjev, artisti v sodelovanjih, individualen kreativen biznis, pa še in še. Pripravljam spletne programe, ki te pospremijo na tvoji samostojni poti ustvarjanja in grajenja svobodne, kreativne kariere.

Imaš dodatna vprašanja?

Piši mi na mail hello@giacopywriting.si

z veseljem ti odgovorim na morebitne dileme ali dvome.

Piši mi tukaj:

Navdih direkt v žilo!

Prijavi se na novičke, kjer ti v tedenskih zgodbah doziram navdih, znanje, ideje. Aja, pa itak te obvestim tudi o launchu novosti.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Navdih direktno v žilo!

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox. Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem” delim samo v bazi novičk!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. Varstvo podatkov.