Recept za prodajne strani, ki konvertirajo (zapiski webinarja)

Oglaševanje je sila dinamičen, živ in kreativen proces. Samo pomislite, koliko lažje nam je danes, kot je bilo v preteklosti. Včasih so zgolj vrhunski tekstopisci pisali prodajna pisma, ki so jih objavljali v tiskanih medijih. Realne rezultate svojega dela so dobili šele čez teden, mesec, včasih še kasneje. Danes pa lahko za nekaj 100eur testiramo vse možne pristope na spletu.

Resda je danes lahko oglaševanje tudi težje, kot je nekoč bilo. V poplavi informacij in vseh mogočih taktik, se je težko odločiti, s čim začeti. Obenem pa se spletnega oglaševanja zmotno drži sloves, da je “čist simpl” in se ga lahko loti vsak. Če ste bili porinjeni v marketinške vode brez rokavčkov, potem vam bo spodnji zapis v veliko pomoč.

Če znate uporabljati orodja s tehničnega vidika (Ads Manager, Google Ads, … ) to še ne pomeni, da vaši oglasi prodajajo. Dejavnikov, zakaj je neka kampanja uspešna je ogromna in v grobem jih lahko razdelimo na tiste, na katere lahko vplivamo (cena, čas lansiranja kampanje, pristajalna stran, besedila, kreative, oglasi, nagovor, celoten marketing, … ) in tiste, na katere ne moremo (družbeno dogajanje, potrebe po ponujenih produktih, finančno stanje posameznika, … ). Tokrat se lotevamo ene izmed stvari, na katero lahko vplivate, pa, vsaj sodeč po tem, kar vidim na spletu, najpogosteje pozabljate. To so kakovostne prodajne strani.

V tem zapisu boste spoznali:

 • 3 tipe spletnih strani in kam usmerjati promet z oglasov
 • 3 glavne korake za gradnjo prodajne strani
 • Razliko med pripravo vsebine v različnih branžah
 • Kako testirati različne tipe prodajnih strani
 • Tri tipe prodajnih stani

BONUS! 3x študija primera in zapis v PDF obliki

Ta zapis si lahko preneseš v PDF obliki na svoj računalnik. V mailu ti pošljem še 3 obsežne študije primerov prodajnih strani, ki sem jih napisala jaz in oblikovala skupaj z ekipo. Gre za “žive” primere, ki smo jih dejansko uporabljali v kampanjah za enega od naročnikov.

Tipi spletnih strani in kam usmerjati promet z oglasov

Postavili ste spletno trgovino. Lepo, očesu privlačno. Ustvarili ste oglase. In zgodilo se ni nič. Zakaj? Verjetno zato, ker ste uporabnika z oglasov peljali na napačne strani. Da ne boste metali denarja skozi okno, si poglejmo 3 tipe pristajalnih spletnih strani in čemu v oglaševanju služijo.

Domača stran (“home page”)

Je kot vaš obraz. Ali pa CV. Na domači strani na kratko predstavite vse, s čimer se ukvarjate, kar ponujate. Poveste del svoje zgodbe. Domača stran je lepotica, v katero bi se morali uporabniki v nekaj sekundah zaljubiti in začeti brskati dalje po preostali spletni strani. A to nikakor ni primerna stran za oglaševanje. Je namreč preveč splošna in usmerjena k vam, kot blagovni znamki.

Svojo domačo stran si predstavljajte kot izložbo. V njej razstavite vse najlepše kose, ki si jih mimoidoči sprehajalci ogledujejo. Morda bo kdo tudi stopil v trgovino, vendar pa je vaša izložba namenjena predvsem temu, da vas ljudje spoznajo.

Produktna stran (“product page”)

Kam odklika uporabnik, ko ga že zanimajo vaši izdelki ali storitve? Na produktno stran, seveda. Tam lahko izve več o ponudbi, predstavljene so mu karakteristike produkta in vse podrobnosti, na podlagi katerih se odloča, ali bo opravil nakup, ali ne. A žal se ta stran v oglaševanju ne obnese najbolje. Je namreč polna informacij, a izredno skopa z vidika čustvenih sprožilcev. Primerna je za tiste kupce, ki vas že poznajo in točno vedo, kaj iščejo. Za vse ostale pa je praktično brezpredmetna.

Produktna stran je kot etiketa na izdelku v trgovini. Predstavi vam vse tehnične lastnosti in ceno predmeta, ki ga držite v rokah. A sama po sebi vas nikoli ne bo prepričala v nakup.

CELOTEN PRIMER PRODUKTNE STRANI NAJDEŠ TUKAJ >>

Prodajna stran (“sales page”)

Končno smo na strani, kjer se dogajajo čarovnije. Prodajna stran (imenovana tudi sales ali landing page), je edina, ki bo neogreto občinstvo spreminjala v kupce. Gre za stran, na kateri predstavite točno določen problem bralca, ga nagovorite skozi njegovo težavo in mu kot eno izmed rešitev predstavite svojo ponudbo (ne mešajte ponudbe z izdelkom – ponudba je mnogo več). 

Prodajna stran je stukturirana v točno določenem zaporedju; nagovarja en zorni kot prodaje; vsebuje osebni nagovor in rešuje dotičen problem bralca. Običajno je precej daljša od produktne strani, ni pa nujno. Eden od glavnih elementov sales page-a je ponudba. Kaj vse jo sestavlja? Vaš izdelek, seveda, pa garancija, poštnina,ponudba paketkov, itn.

Če se vrnemo k primerjavi z izložbo – prodajna stran je kot prijazna prodajalka, ki vas ob vstopu v trgovino pozdravi in vas nagovori, po kakšne čevlje ste prišli. Ko pogovor steče in prodajalka oceni vašo težavo, vam zanjo ponudi rešitev. Bi kupovili čevlje samo zaradi etikete ali izložbe? Verjetno je ravno prodajalka tista, ki je lahko kriva, da se ali se ne odločite za nakup.

PRIMER PRODAJNE STRANI NAJDEŠ TUKAJ >>

Trije koraki gradnje prodajne strani

Če se boste pisanja prodajne strani lotili prosto po Prešernu, boste težko merili rezultate. Lahko vam čisto spontano uspe, a možnosti za to ni prav veliko. Že res, da istega pravila ne moremo aplicirati na vse tipe poslov in tudi nobenega zagotovila ni, da kar deluje danes, bo delovalo tudi jutri. Zato rajši, kot da bi rekla, “my way or the high way” predlagam, da spodaj opisan proces, kateremu običajno sledim tudi sama, stestirate. Če bo za vas deloval – odlično! Če ne bo, pa testirajte dalje.

#1 PREDPRIPRAVA

Raziskava je najpomembnejši del gradnje prodajne strani (research is everything)

Marketingarji in tekstopisci smo v prvi vrsti raziskovalci. Če po naravi niste radovedne sorte, boste to morali postati. Raziskovanje je namreč vsaj polovica vsega marketinškega dela. 

Recimo, da želite prodati algo spirulino. Najprej se lotite raziskave:

 • Kaj spirulina sploh je, kje se jo goji, kaj so njene posebnosti
 • Učinki na zdravje (izpišite si vse možne alineje)
 • Raziskave o spirulini (s preverljivmi viri vred!)
 • Zanimivosti o spirulini (zgodovinsko, kulturno, … ) – lahko vam zaupam eno zanimivost – na primer, da jo priporočajo astronavtom (ta podatek sem odkrila med raziskovanjem).
 • Preučite konkurenco na trgu in ugotovite, skozi katere probleme že prodajajo spirulino in kako bi vi lahko izstopali
 • Raziščite glavne igralce na svetovnem trgu, ki prodajajo spirulino in se učite od njih

Namig: ko pride do raziskovanja tematik, povezanih z zdravjem, sta poleg Google-a vaša največja zaveznika tale sva portala:

Healthline

NCBI PubMed

Komu prodajaš? (poznavanje stranke)

Po nekaj urah raziskovanja, ste gotovo našli dovolj zanimivih informacij in iztočnic, da se lahko spravite k pisanju sila zanimive vsebine za prodajno stran. A preden to storite, si morate odgovoriti še na eno vprašanje – komu dotično želite svoj izdelek / storitev prodati. Verjamem, da imate načeloma svojo ciljno publiko že definirano. A pri prodajnih straneh je tako, da isti izdelek lahko preko različnih zornih kotov prodate več različnim tipom ljudi. Spirulino bi na primer lahko z enim nagovorom prodajali študentom pred izpiti, z drugim športnikom, s tretjim vegetarijancem, s četrtim starejši populaciji in tako dalje. Še vedno lahko prodajate vsem tem osebam, vendar ne na isti prodajni strani.

Primer nagovora, ki sem ga napisala za točno določeno skupino uporabnic za enega od naročnikov.

Razumevanje izdelka/storitve, ki ga prodajaš

Čisto enostavno – česar ne razumemo, tega ne moremo prodati. Če svojega izdelka niste dodobra spoznali še preden ste ga postavili na trg, potem bi morali to storiti na točki 1 (raziskovanje).

Naj vam zaupam svoj pristop. Ker delam z naročniki, ki ponujajo zelo raznoliko paleto izdelkov in storitev, je moje pravilo, da najprej njihove produkte spoznam. Ničesar se ne lotim, dokler nimam vsaj delne izkušnje iz prve roke. Dlje časa kot z nekom sodelujem in več izkušenj kot imam, boljša postajajo moja prodajna besedila. Če bi mi nekdo zdajle rekel, naj “na suho” napišem prodajno stran za na primer nek parfum, bi to seveda lahko storila – a precej povprečno. Dokler ne bi slišala njihove zgodbe, povonjala parfuma in izdelka držala v roki, bi lahko zgolj ugibala, kaj prodajam. Če prodajate svoje izdelke in storitve, potem točno veste (ali bolje rečeno – bi morali vedeti!) kaj prodajate. Če sodelujete z zunanjimi sodelavci, pa jim omogočite, da bodo karseda natančno spoznali vaše produkte.

Problemi & rešitve

Vrnimo se k spirulini. Če bi naredili raziskavo, bi ugotovili, da spirulina lahko rešuje en kup težav. Že res, da vse izmed njih lahko omenite na prodajni strani, vendar pa se fokusirajte na iskanje enega dotičnega problema. V primeru spiruline bi to lahko bilo pomanjkanje kakovostnih beljakovin zaradi nezdrave prehrane. Spirulina je namreč izredno bogata z beljakovinami. Alge in medicinske gobe na splošno veljajo za dva tipa živil, s katerimi lahko pokrijemo velik del naših potreb po beljakovinah, vitaminih in mineralih.

Imate problem: pomanjkanje zdravih rastlinskih beljakovin. Imate rešitev: spirulina. Zdaj se morate odločiti še za zorni kot prodaje.

Iskanje zornega kota prodaje

Ta je tesno povezan s problemom, ki ga želite nagovoriti. Ko izbrani težavi dodate še ciljno skupino ljudi, ki jo želite nagovoriti, dobite zorni kot prodaje. Poglejmo si, kakšne kombinacije problemov in ciljnih skupin bi lahko uporabili v primeru spiruline in kakšne zorne kote prodaje dobimo:

 • Pomanjkanje kakovostnih rastlinskih beljakovin + vegetarijanci / vegani = zorni kot: vrhunski, lahko prebavljivi rastlinski viri beljakovin
 • Pomanjkanje beljakovin + starejši s počasno prebavo (ki jim kompleksni viri beljakovin ne ustrezajo) = zorni kot: več moči in manj težav s prebavo v vseh življenjskih obdobjih
 • Stresno življenje + karieristi = zorni kot: uravnavanje živčnega sistema z naravnim virom vitaminov B1, B2, B3 (spirulina)
 • Slabokrvnost + ženske z močnimi menstruacijami = zorni kot: nad slabokrvnost brez zdravil (spirulina je bogata z železom)
 • Oslabljen imunski sistem + ljudje s kroničnimi vnetji (boleči sklepi, avtoimunske bolezni) = zorni kot: umirjanje vnetij v telesu in krepitev imunskega sistema z zelenim zlatom
 • Odvečni kilogramčki + ljudje s počasnim metabolizmom = zorni kot: spravite prebavo k življenju in se znebite odvečnih številk na tehtnici
 • Utrujenost zaradi intenzivnih treningov + športniki, ki nočejo jesti na tone živalskih proizvodov = zorni kot: hitrejša regeneracija in več mišične mase

In še in še bi lahko naštevala. Morda menite, da je iskanje zornih kotov prodaje lažje pri izdelkih in storitvah, ki so povezane z zdravjem. Vendar to ni povsem res (le malce več študij ne na voljo, kot pri drugih branžah). O tipu produktov in kako pisati prodajne strani za njih, več izveste v nadaljevanju.

(še en primer, ki bi ga lahko vključili tako na prodajno, kot produktno stran)

#2 WIREFRAME (GRADNJA STRANI)

Pred vami so koščki sestavljanke, raztreščeni po celi sobi. Zdaj jih morate zložiti v celoto, da bo slika sploh vidna. To počnete na drugem koraku, ko določite logično zaporedje vsebine.

Logično zaporedje vsebine (glede na tip izdelka / storitve)

Najprej razmislite, kaj vse mora vaša prodajna stran vsebovati, ne glede na to, kakšen tip izdelkov ali storitev prodajate. Sama menim, da so obvezne komponente sledeče (v tem vrstnem redu):

 • Uvod z nagovorom ciljne stranke (predstavitev njene težave)
 • Osrednji del (izobraževalne ali inspirativne narave)
 • Avtoriteta (strokovnjak, influencerji, testimonials, reviews, nekaj o vašem podjetju, … )
 • Predstavitev izdelka / storitve
 • Ponudba (“offer” + garancija + vsi tehnični podatki)
 • Kontakti (lahko je to Insta feed; kontakt za več vprašanj, ali druga oblika kontakta, preko katerega stranka ve, da vas lahko razišče, preden se odloči za nakup)

Pri nekaterih branžah je tem osnovnim segmentom treba dodati še podrobnejše razlage. Več najdete pod točko “Dva tipa produktov” spodaj.

#3 IZVEDBA

Raziskavo ste naredili. Zemljevid ste narisali. Končno je čas za pisanje vsebine!

Pisanje prodajnega pisma

Celotnemu tekstu prodajne strani bi lahko rekli kar prodajno pisamo. Sama tekstov nikoli ne pripravljam direktno na strani, ampak v ločenem dokumentu. Tako lahko uredim tok svojih misli in zapišem res vse, kar sem imela v planu. Najprej si naredim iztočnice in zapišem dodatne asociacije. Potem si vzamem več ur časa za pisanje vse vsebine. Ko je končana, jo pustim, da se vsaj nekaj ur “ohlaja” (najbolje, da jo pustite “vzhajati” čez noč). Šele, ko se vrnete k računalniku, boste za seboj našli vse napake, typote in se odločili za preoblikovanje katerega izmed stavkov, ki se vam ne zdijo več smiselni.

Poleg tega vam toplo svetujem, da še nekdo drug prebere besedilo, preden se lotite postavljanja prodajne strani. Lahko je to član ekipe, prijatelj ali potencialna stranka. Vam se morda vse zdi logično in razumljivo, stranka pa vas utegne razumeti narobe. Čeprav tekste pišem že “od pamtiveka” jih še vedno vsakič znova pošiljam v pregled ljudem, od katerih prejmem konstruktivno kritiko.

Moj pristop je zagotovo v nasprotju z agencijskim hitenjem, kjer mora biti vse narejeno v nekaj urah. Mogoče boste vi napisali tekste v 15ih minutah. Ali pa boste zanje potrebovali cel teden. Vseeno je. Sama prisegam na kakovost pred kvantiteto. 

Kako napisati prodajno pismo? To je sila obširna tematika, ki se je ne da zajeti v nekaj odstavkih. Predlagam vam, da si preberete zapise na moje blogu in spremljate moj Instagram profil, kjer ves čas delim drobne trike in nasvete, ki vam bodo prišli še kako prav pri izboljšanju besedil.

Izbira pravilnega nagovora

Recimo, da ste ženska z močnimi menstruacijami, ki je na robu slabokrvnosti (glejte zgornji primer spiruline). Bi nadaljevali z branjem prodajne strani, če bi vas v prvih nekaj stavkih nagovorili takole: “Ali veste, da kar 70% ljudi, starejših od 65 let trpi za sindromom počasne prebave? To je eden od skritih sovražnikov vašega dobrega počutja, ki za seboj potegne še kup drugih nevšečnostih v zrelih letih.”

Hahaha! Razen, če iščete rešitev za svoje ostarele starše, bi po takem nagovoru takoj besno zaprli prodajno stran in se podobnim oglasom tudi v prihodnje izogibali v velikem loku.

Seveda je zgornji primer namerno zelo nazoren in pretiran. Z njim sem hotela pokazati, da morate za vsak tip stranke posebej izbrati tip nagovora, s katerim se poistoveti. Če nagovarjate mlade punce, stare 20 let, naj vam pri pisanju take vsebine pomaga predstavnica te generacije. Če jo boste nagovorili s slangom, ki ga tudi sicer uporablja, imate veliko več možnosti za nakup.

Kako najti pravi ton za nagovor stranke? Imate več možnosti – ena je, da se družite z zelo raznolikimi ljudmi; druga, da ves čas raziskujete izrazoslovje različnih tipov strank; tretja, da dajete svoje tekste v pregled ciljni skupini; in četrta, da ste enostavno zelo radovedni in razgledani. PS: vaja dela mojstra 🙂

Testiranje različnih pristopov

Oglaševanje je neke vrste igra na srečo. Le, da tukaj vsakič znova med igro pokra ne vpijete “winner-winner, chicken dinner”, ampak se rajši naučite šteti karte. Namesto, da ste navadni gemblerji, postanite premeteni lisjaki.

Za vsak produkt bi morali stestirati vsaj 3 različne prodajne strani. Četudi prva deluje vrhunsko, ste z njo zajeli samo en tip strank. Preizkušajte, testirajte in se čudite rezultatom.

Dva tipa produktov & razlika v prodajnih straneh

V grobem vse izdelke in storitve delimo v dve kategoriji. Poimenovala sem ju “lifestyle” in “smart”. Prodajni nagovori se na v teh dveh tipih branž namreč precej razlikujejo.

Lifestyle izdelki & storitve

Katere izdelke in storitve štejemo med Lifestyle produkte? V grobem jih lahko kategoriziramo takole: moda, kozmetika, potovanja, kulinarika, lepotne storitve in produkti, nepremičnine, avtomobili, tehnologija, oblačila, dogodki, glasba, zabava, notranja oprema, umetnost, …

Pri Lifestyle produktih bralcev ni treba ogrevati v neskončnost in jih dolgo prepričevati. Že precej zgodaj v prodajnem kanalu jih lahko vodite k nakupu. Nakup Lifestyle produktov je namreč pogosto impulzivne narave. Če dobro opravljate svojo nalogo vsebinskega marketinga, potem bralca tudi vaša prodajna sporočila ne bodo presenetila, oziroma bodo le-ta veliko bolj učinkovita.

Nekaj iztočnic za pisanje prodajnih strani za Lifestyle produkte:

 • Ciljajte na trende, čustva, življenjski slog in estetiko
 • V očeh bralca naj vaši izdelki / storitve predstavljajo tako imenovan “dosegljivi luksuz” ali pripadanje točno določeni subkulturi ljudi
 • Uporabljajte UGC (user generated content) – screeshote z Instagrama, testimonialse, zunanje avtoritete, ki uporabljajo vaše izdelke/storitve
 • Ciljajte na FOMO (fear of missing out)

Smart (“pain points”) izdelki & storitve

Z besedo “Smart” sem poimenovala skupino izdelkov in storitev, ki pašejo v kategorije “Health & Wellness”, ter kariera in izobrazba. Gre za produkte, ki so direktno povezani z zdravjem, dobrim počutjem in izobrazbo / kariero. Skupno tem produktom je, da rešujejo tako imenovane “Pain Pointe” oziroma globlje težave.

Katere izdelke in storitve štejemo med Smart produkte? V grobem jih lahko kategoriziramo takole: šport, fitnes, prehranska dopolnila, izobraževanja, zdravstvene storitve, nutricionizem, alternativna medicina, masaže, orodja za poslovanje (aplikacije za urejanje videev, računovodski sistemi, platforme za spletne strani itn), storitve in poklici povezani s poslovanjem (marketing, design, programiranje, računovodstvo itn), tečaji, jezikovne šole, …

Smart produkti zahtevajo veliko več truda, ko pride do prodajnih besedil, kot pa Lifestyle produkti. V očeh bralca morate biti avtoriteta, vredna zaupanja; izpostaviti morate njegov problem in mu dati vedeti, da ga razumete; šele nato pa ga lahko začnete prepričevati v nakup vašega izdelka oziroma storitve, ki predstavlja rešitev njegove težave. Zato so prodajne strani Smart produktov običajno tudi dosti daljše. 

Nekaj iztočnic za pisanje prodajnih strani za Smart produkte:

 • Zgradite močno avtoriteto, ki temelji na strokovnosti vsebine
 • Na prodajnih straneh ljudi izobrazite in jim ponudite tudi rešitve, ki jih lahko v svoje življenje vpeljejo, brez, da bi kupili vaš produkt. Ta naj bo sicer glavni predog, a ne edini.
 • V svoje zapise vključujte znanstvene raziskave in dodajte linke do njih
 • Če delate na področju zdravja / prehranskih dopolnil, razmislite o tem, da na dno prodajne strani vključite disclaimer
 • Skozi besedilo bralcu jasno pokažite, katere vse težave že ima in katere mu še sledijo, če ne bo ukrepal

Testiranje različnih vrst prodajnih strani & nagovori

Tako, kot z enim samim zornim kotom prodaje izgubljate širino potencialnih kupcev, tako jih odbijate tudi z napačnim tipom prodajne strani. V grobem lahko potovanje kupca razdelimo na 3 korake in temu primerno gradimo tudi prodajne strani: cold traffic (ljudje, ki so prvič na prodajni strani); remarketing (ljudje, ki so že videli prodajno stran, spoznali vaš produkt, a niso kupili) in ponoven nakup (torej kupci, ki jim lahko svoj izdelek/storitev prodate ponovno).

Trije tipi prodajnih strani

Glede na branžo, v kateri delate ter točko, na kateri se nahaja vaš potencialni kupec, lahko testirate 3 različne tipe prodajnih strani.

Produkt v ospredju

(lifestyle; remarketing; ponovni nakup)

Gre za prodajno stran, kjer že v prvih nekaj vrsticah predstavite svoj izdelek / storitev. Najprej podate neko močno izjavo, nato predstavite svoj izdelek in nadaljujete s strukturo prodajne strani. Ta tip strani se dobro obnese pri Lifestyle produktih, remarketingu in ponovnem nakupu.

Del prodajne strani, ki smo jo ustvarili skupaj z mojo ekipo.

Zgodba stranke / testimonial / UGC v ospredju

(pripovedovanje zgodbe)

Namesto, da gradite avtoriteto na pripovedovalci, to lahko storite z zgodbami svojih zadovoljnih strank. Če imate res relevantne testimonialse, lahko na podlagi njih določite zorni kot prodaje in napišete zgodbo. Če se vrnemo k spirulini – recimo, da bi imeli en daljši testimonial o tem, kako se je nek športnik boril s premajhnim vnosom beljakovin in strašno slabim počutjem zaradi živalskih izdelkov. Potem se je odločil, da začne počasi zmanjševati količino živalskih izdelkov v prehrani in jih nadomeščati z uživanjem spiruline. Idealen scenarij je, da je čez 3 mesece poln energije in ima boljši atletski performans, kot kadarkoli prej (če pošlje poleg še svoje fotke, ste zmagali!). Na podlagi take zgodbe lahko naredite celotno prodajno stran!

Potem dodate še opozorilne znake, da tudi bralec trpi za pomanjkanjem rastlinskih virov beljakovin in packa svoje telo z živalskimi izdelki. Poveste, kakšni so možni izidi in zakaj je taka prehrana škodljiva za zdravje. Nato preidete k rešitvam, med katerimi je tudi uživanje spiruline.

Namesto enega močnega testimonialsa lahko uporabite tudi več krajših, ali pa prodajno stran zgradite na podlagi UGC (user generated content), kar se še posebej dobro obnese pri Lifestyle izdelkih in storitvah.

Del prodajne strani, kjer smo v ospredje postavili zgodbe uporabnic.

Težava v ospredju

(iskanje zornih kotov in različnih rešitev, ki jih ponuja vaš produkt)

O iskanju težav in rešitev zanje, smo že govorili zgoraj. To je najpogosteje uporabljena in zelo učinkovita metoda prodaje in grajenja prodajnih strani. Ljudje imamo tisoč težav, nekaterih pa se sploh ne zavedamo. Vaša naloga je, da s prstom pokažete nanje in nam ponudite rešitve zanje.

Direkten nagovor težave, s katero se srečuje potencialna stranka. Besedilo je del prodaje strani, ki smo jo z ekipo napisali in postavili za naročnika.

BONUS! 3x študija primera in zapis v PDF obliki

Ta zapis si lahko preneseš v PDF obliki na svoj računalnik. V mailu ti pošljem še 3 obsežne študije primerov prodajnih strani, ki sem jih napisala jaz in oblikovala skupaj z ekipo. Gre za “žive” primere, ki smo jih dejansko uporabljali v kampanjah za enega od naročnikov.

Sodeluj pri ustvarjanju bloga

O katerih temah želiš izvedeti in prebirati več? Kateri deli spletnega nastopa ti povzročajo največ sivih las? So to objave na družbenih omrežjih, nove ideje, mailingi, prodajne strani, produktne strani, blogi, ... Zaupaj mi, o kateri temi želiš izvedeti več in potrudila se bom, da o tej temi napišem nov blog.

Napiši svoje želje

O kateri temi si želiš izvedeti več? Svoje želje in ideje mi napiši v mailu.
Pošlji mail z željami

Si se iz zapisa naučil/a česa novega?

Uporabi novo znanje v praksi & deli ta zapis s tistimi, ki jim bo blog prav tako koristil. Učinkovito tipkanje ti želim.

Share on facebook
Deli na Facebook
Share on twitter
Deli na Twitter
Share on linkedin
Deli na LinkedIn
Share on email
Pošlji po mailu

Komentiraj:

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki.