hormoni sreče

Kemični sprožilci v možganih – ali tvoji teksti pritiskajo na gumbke sreče? Spoznaj štiri hormone, ki nas peljejo skozi življenje…
Kreativni maček? Stanje, ki ima vse spremljevalne simptome “hang over-ja”, le, da pride kot posledica izčrpane kreative.

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dvakrat tedensko dostavljam v tvoj inbox. PRIJAVI SE >>

Projektno sodelovanje, rebranding teksti, hitro reševanje odprtih vprašanj, naročnina na tekste, mentoriranje – kaj pa ti izbiraš?

Kreativa

“I think an artist always needs an adventure they are on, to pull their followers with them.”

Zgodbe: ustavijo čas, spreminjajo podzavest, premikajo svet. Iz zgodb smo nastali, v njih živimo in vanje se bomo nenazadnje – pogreznili.

Zame kreativa ni samo še en pojem, ki si ga “usput” nadeneš, da si bolj kul.

Jaz sem se ji odločila posvetiti življenje – ali bolje rečeno, mi je kreativa pokazala, kakšno sploh je pravo bivanje zame. Z njo ob boku.

Kreativa, muza navdiha, inspiracija in vse te artistične stvari mi ves čas plešejo pred očmi in govorijo svoje zgodbe. Zato jih pripovedujem naprej. V blog zapisih na tem zavihku najdeš vse od razmisleka o kreativnem lifestyle-u, pa do frišnih idej za pisanje in tega, kako kreativno komunicirati z naročniki.

Pusti se ji zapeljati – kreativi, namreč.

Živa

KREATIVA

Igranje z muzo & kreativni maček

Kreativni maček? Ja, to je čisto resnično stanje in ima vse spremljevalne simptome “hang over-ja”, le, da pride kot posledica izčrpane kreative. Pa igra? Je tista, ki ustvarjalnosti zopet vdihne lajf in ji dovoli, da se neobremenjeno podi po tvojih mislih. V zapisu izveš, kako v življenje vnesti tip igranja, ki hrani umetniški proces in kakšno je zdravilo za kreativnega mačka.

PREBERI »
KREATIVA

7 stikal, ki prižigajo ognjemet domišljije

Kreativa se z nami ves čas igra skrivalnice, slepe miši in zemljo krast. Namesto, da jo loviš ali preveč po odraslo pristopaš do nje, se nauči igrati z njo. Kako do več idej, boljših zamislic in manj vrtenja v krogih? S pritiskom na teh 7 stikal.

PREBERI »
KREATIVA

Kako plesati z muzo navdiha?

Kreativni lifestyle zahteva, da se naučiš plesati z muzo navdiha. Da jo znaš vsakič znova povabiti v svoje sobane, poslušati njen glas in se odpreti sporočilom, ki ti jih pošilja ter jih nato spraviti k življenju skozi obliko ustvarjanja, ki ti je najbližje (pisanje, ples, risanje, … ).

PREBERI »
KREATIVA

Kreativa, pa kje si?

Kaj pomeni, živeti kreativno? In kako v svoj vsakdan vnesti bolj lahkoten flow ustvarjanja? Ustvarjalnost pogosto razumemo povsem narobe. Enačimo jo z umetnostjo. Resnica pa je, da smo ljudje kot vrsta izredno kreativni.

PREBERI »

Navdih direkt v žilo

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox.

Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem” delim samo v bazi novičk!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Navdih direktno v žilo!

Zgodbe vseh barv in oblik, zapakirane v novičke in frišno spečene dostavljene v tvoj inbox. Dvakrat tedensko valujem med marketinškim modrovanjem, razmisleki o lajfu, kreativnimi snacki in artističnim flowom. To mineštro “vsega po malem” delim samo v bazi novičk!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. Varstvo podatkov.