Spletni programi & znanje

Pobrskaj med programi, spletnimi tečaji, priročniki in izzivi. Zagotovo najdeš vsaj 1 produkt, ki ti bo pisan na kožo.

30-DNEVNI IZZIV ZA PRENOVO SPLETKE

Praktični vodič, ki bo iz tebe ustvaril osebo, ki samozavestno in suvereno predstavlja svoj brand na spletu. Tvoja spletna stran je kot izložbeno okno trgovine. Če s čisto vsakim elementom ne privablja mimoidočih oči, potem nimaš ravno idealnega izhodišča za grajenje skupnosti in prodajo svojih izdelkov/storitev.

PAKETI BLOG ZAPISOV

Tematsko obarvani paketi blogov in webinarjev, v katerih prebiraš trike in nasvete, novosti iz sveta pisanja in še in še. Članstvo je namenjeno tebi, ki razumeš, da nimaš časa, da bi sledil/a tisočim brezplačnim zapisom, če lahko vse pomembne informacije dobiš od peščice ljudi.

SOCIAL MEDIA TEMPLATES

Še lep čas si ne boš več belil/a glave s tem, kakšen dizajn izbrati za svoje objave na družbenih omrežjih! Če nimaš budgeta za najem dizajnerja; ti oblikovanje ne gre najbolje od rok; vseeno pa si želiš poenoten slog objav na družbenih omrežjih, potem potrebuješ predloge, templatse. To je namreč edini način, da ne boš vsak dan znova objavljal/a grafik v nepoenotenih slogih.

COPYWRITING V MARKETINGU, SPLETNI TEČAJ

Prvi in trenutno edini tako obsežen spletni tečaj za pisanje v Sloveniji. V tečaju spoznaš vse zimszelene prijeme prepričljivega pisanja in se naučiš čisto vsega, kar moraš vedeti za hudo dober nastop na spletu.

KNOW-HOW PRIROČNIK

Produkt, ki ti ne vsiljuje univerzalnega sistema dela, temveč te nauči, kako lahko vsebino za svoj Instagram, blog in druge digitalne kanale ustvarjaš skozi avtentične rubrike in bralcem predstaviš unikatno osebnost svoje blagovne znamke!

ZADENI ME V SRCE, PRIROČNIK

Praktične vaje za popoln zmenek s tvojo idealno stranko. Na svojega bralca gotovo še nikoli nisi pogledal/a s perspektive, kot jo odkriješ v tem enostavnem, a izredno učinkovitem priročniku.

KREATIVNO PISANJE

Navih, vaje in praktični primeri, zaradi katerih lahko tvoja muza navdiha vsak dan znova kreira sveže ideje. Program, ki bo poskrbel, da ti nikoli več ne zmanjka zamislic za pisanje.