Zgodbe iz zakulisja

Ljudje smo več, kot zgolj delo, ki ga opravljamo. Vsak izmed nas ima nešteto idej, plasti osebnosti in majhnih skrivnosti. Na neki točki v svoji karieri sem ugotovila, da si želim več. Da me ne zadovoljuje, če delim zgolj strokovna znanja o pisanju tekstov ter digitalnem marketingu. Želim si več. Več stika. Več osebnosti. Več pristnosti. Več tebe v mojih tekstih in mene v tvojem življenju. Zato sem ustvarila ta zavihek, “Zgodbe iz zakulisja”.

Morda vsak teden ali enkrat na mesec – odvisno od tega, koliko in kaj se mi bo v življenju dogajalo, bom na tej strani s teboj delila mini osebne zapise z različnih področij svojega življenja. Namen teh tekstov ni toliko, da se iz njih učiš pisanja, temveč rajši, da spoznavaš sebe (in še malo mene za povrh). Uživaj v potapljanju v besedila.

“Today you are You, that is truer than true. There is no one alive who is Youer than You.”

Julij 2020

#1 Razmišljam o

Smislu. Neštetokrat sem bila že v tem vrtincu smila-brezsmisla. Tokrat na novo osmišljam svoje delo. Več let zapored sem samo delala. Na počitnicah. Za vikende. Pred in po božični večerji. Ves čas. Delo je bil moj poligon ustvarjanja, pa tudi izhod v sili. Zdaj se na novo učim, kako v delu najti pravi smisel, brez, da bi se z njim enačila. Ker delo zgolj opravljam, nisem zlita z njim. Pri tem mi pomaga štiriperesna deteljica: joga, meditacija, sprehodi in pisanje dnevnika.

#2 Berem

Dve knjigi hkrati:

  • Untamed, Glennon Doyle
  • Leader eat last, Simon Sinek

 

Obe sta globoki in poskrbita za preobražanje mojih prepričanj ter notranjih svetov. Glennon me vabi bližje k sebi, k vlogi ženske v družbi, k moji divjini. Simon pa mi razlaga, kako lahko postanem boljša vodja svoji ekipi. Pa tudi, kako lahko pišem boljša besedila, glede na to da smo tekstopisci svojim bralcem na nek način “leaderji”

#3 Poezija

Rupi Kaur, The sun and her flowers.

#4 Sanjam o

Enoletnem potovanju po Evropi. Z avtom, da gre lahko moja psička Zoe z menoj. Okviren plan že imam, za celo leto 2021. Upam, da mi korona tokrat ne prekriža načrtov. Ne grem na potovanje, ker bi bežala. Vsaj enkrat za spremembo ne. Grem, da bi čim več doživela. Spoznala nove ljudi. Končno začela pisati zgodbe, ki že cvetijo v mojem srcu. Se iztrgala iz ustaljenih procesov delovanja, ki moje življenje spreminjajo v rutino. Rutina pa je smrt za divjo rožo, kot sem jaz. Grem se zaljubiti. V hrano, ljudi, naravo, načine bivanja. Romantična ideja, kajne? Pa pogumna tudi. Srce bom imela na nek način zlomljeno na vsakih nekaj mesecev. Ampak to je okej. Če čutim vse, živim. Če si ne dovolim čutiti, sem že na pol mrtva. Ni me strah bolečine, strah me je bede in enoličnosti.

#5 Aktualni projekti

  • Ravnokar sem lansirala nov produkt, “Know how” za vsebinski marketing, ki ga najdeš TUKAJ>>
  • Pripravljam tudi nove blog zapise, ki jih boš kmalu lahko prebirala TUKAJ >>
  • Z ekipo smo v aktivnem sodelovanju z blagovno znamko Nutrispoint. Ta mesec smo lansirali kampanjo za “Beauty & Fit” bunddle, ki jo najdeš TUKAJ >>