Poletna razprodaja

V spletni učilnici Gia Copywriting

Do konca poletja lahko na vsakih 14 dni dostopaš do izbranih tečajev in priročnikov po znižanih, akcijskih cenah!

AKTUALNA KODA

Do 1.avgusta lahko s kodo POLETNO-UCENJE dostopaš do izbranih priročnikov kar -25% ugodneje!

Poletje ni najbolj primeren čas za učenje. Le komu se ljubi napenjati možgančke medtem, ko poležava na plaži, preživlja večere ob koktejlih in zajtrkuje šele opoldne? Nikomur – itak! Iz trgovin vate bolščijo napisi “sale, rabati, razprodaje” in ti si že napol slep/a za tovrstne marketinške prijeme. Zakaj za vraga ti potem za nameček še jaz ponujam poletna znižanja spletnih programov, ki od tebe zahtevajo proaktivnost in zbrano preučevanje novih tematik?

 

Ker se preoblačim. Gia Copywriting to poletje dobiva novo preobleko (vizualno in vsebinsko). V začetku jeseni ne boš več imel/a možnosti kupiti marsikaterega izmed obstoječih programov. Vse, kar boš kupil/a do konca avgusta, bo seveda ostalo v tvojem uporabniškem računu. Moja obljuba je, da ko enkrat kupiš priročnik ali spletni tečaj, tvoj ostane za vedno – in jaz svoje obljube držim.

 

Pa ker znanje ni štruca kruha, ki se posuši, če je ne poješ takoj. Izbrane programe lahko po znižani ceni kupiš sedaj, lotiš pa se jih, ko bodo dnevi postali krajši, vreme pa muhasto. Znanje bo čez mesec ali dva ravno tako sveže, kot je danes.

Na kratko: če želiš do priročnikov dostopati po ugodnejši ceni (in preden jih umaknem iz prodaje), imaš do 1.avgusta čas za nakup.

Koledar poletnih akcij

SPLETNI PRIROČNIKI
(19/7 - 1/8)

 • Trajanje: 19/7 – 1/8
 • Izbrani priročniki:
  • 30 dnevni izziv za prenovo spletne strani
  • Družbena omrežja? Mala mal’ca
  • Popolna preobrazba = Spletka desetka!

(velja tudi za obročna plačila in pakete s Skype svetovanjem)

 • Popust: -25%
 • Koda: POLETNO-UCENJE

SPLETNI TEČAJI
(2/8 - 15/8)

 • Trajanje: 2/8 – 15/8
 • Izbrani tečaji:
  •  Copywriting za digitalni marketing: Freelancer, Smart, Lifestyle in Premium
  • Bundle Copywriting tečaja v kompletu s programom Popolna preobrazba = Spletka desetka!

(velja tudi za obročna plačila in pakete s Skype svetovanjem)

 • Popust: -15%
 • Koda: ti jo zaupam naknadno 🙂 

BLOG ZAPISI
(16/8 - 29/8)

 • Trajanje: 16/8 – 29/8
 • Izbrani blogi:
  • Posamezni paketki zapisov
  • Bundles blog zapisov
 • Popust: -20%
 • Koda: ti jo zaupam naknadno 🙂 

Danes v poletni akcijski ponudbi

Spodaj najdeš predstavitev priročnikov, ki so trenutno v akcijski ponudbi. Koda deluje tudi za obročne nakupe. Pri zaključku naročilca uporabi kodo POLETNO-UCENJE in popust se ti bo samodejno obračunal.

30-dnevni izziv za prenovo spletne strani

Spletni program, namenjen pisanju besedil za spletno stran. Program je zasnovan, da te vodi korak za korakom od čistih začetkov, pa do končnih, slastnih tekstov na spletki.

Polna cena: 66eur

Cena s kodo: 49,50eur

Prihranek: 16,50eur

KODA: POLETNO-UCENJE

Družbena omrežja? Mala mal'ca!

Nauči se nevsiljivo prodajati svoje izdelke, predstavljati svoj posel in se pravim ljudem postavi na radar. Čas, da resno zagrizeš v svoj spletni nastop in poskrbiš, da bo tvoj biznis cvetel, je zdaj!

Polna cena: 88eur

Cena s kodo: 66eur

Prihranek: 22eur

KODA: POLETNO-UCENJE

Popolna preobrazba = spletka Desetka!

Mala šola pisanja tekstov za spletko. Vse od prve ideje pa do zadnje pike. Nauči se pisati besedila, ki se berejo hudo dobro. Nič več poceni marketinških prijemov in oguljenih fraz, ki smo jih vsi naveličani!

Polna cena: 155eur

Cena s kodo: 116,25eur

Prihranek: 38,75eur

KODA: POLETNO-UCENJE

Vprašanja, odgovori & informacije

>> Vse, kar kupiš, ostaja tvoje za vedno! Nekaterih programov po koncu poletja ne bo več možno kupiti, a v ozadju spletne učilnice bodo še vedno dostopni za učence, ki boste do njih že imeli dostop. Tako, da brez skrbi – dostopa do kupljenih programov ti ne bom ukinila!

>> Na drugem koraku (po registraciji oziroma vpisu v spletno učilnico) se ti prikaže možnost za vnos kupona. Klikni nanjo in v polje vpiši izbrano kodo za popust. Pred zaključkom nakupa se ti obračuna popust.

 

>> Piši mi na hello@giacopywriting.si in zagato bova hitro rešila / rešili.

 

 

to o programih pravijo tvoji sošolci

Projekt: rebranding

SLEDI PREOBLAČENJU GIE IN SNOVANJU NOVIH PROGRAMOV

Prijavi se v e-mail bazo, kjer bom s teboj delila vsak korak rebrandinga. Spustim te v zakulisje in ti pokažem vse od zlaganja idej na kup, do konkretnega dela.

Sledi rebrandingu

S prijavo na novičke se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake. Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki.