OMG, kakšno leto!
Huh, to pa je bilo leto in pol! Moje najljubše do sedaj. Najbolj pestro. Resnično. Čustveno. Messy. Kreativno. Osvobajajoče. Nihajoče.

Hvala ti, leto 2021. Hvala ti za:

  • Prvo solo potovanje. Štirje meseci na Kanarcih bodo za vedno ostali v mojem srcu.
  • Ko smo ravno pri srcu … Hvala leto za še eno izgubljeno ljubav. Za nekoga, ki sem ga imela resnično rada, pa se ni izšlo. Situacija me je naučila o sebi več, kot pet lepih zgodb.
  • Svobodo. Pohajkovanja. Ves čas sem bila v gibanju. Posedala na plažah, se podila po hribcih, se po nomadsko selila sem ter tja.
  • Slačenje slojev vsega, kar nisem. Še nikoli se nisem počutila tako zelo zares “jaz – jaz”. Neobremenjena. Spontana. Nič več mestna, rajši v naravi, šotoru, hammocku.
  • Poezijo. Pisanje. Izražanje. Dolgo sem v sebi tiščala reko umetnosti. Letos je kot gejzir privrela na plan, da sem se v njej okopala. In našla izgubljene sanje.
  • Karierne premike. Od krčevitega oklepanja sistemov, k dirigiranju nepredvidljivih orkestrov kariernih vzponov in padcev. Snela sem oklep tega “kar bi morala” in zaplesala bojni ples s tistim, kar si želim. Ni vedno lahko. Pogosto so taki koraki precej rizični – nikoli ne veš ali bo uspelo ali ne. A v sebi nosim vedenje, da bo vedno vse okej. Lahko se prilagodim.
  • Ljubezen, ki bo ostala z mano. Hribi, ferate, plezanje. Letos sem se jim šele predala. In ostajam zvesto v njihovih objemih.
  • Prijateljstva. Nove ljudi. Poglobljene odnose z najbolj tesno družinico frendov. In naravni razkroj tistega, za kar ni več prostora.
  • Mene / sebe. Letos sem se, priznam, pri 30ih, prvič zares “našla”. In zdaj se peljem za roko naprej, novim dogodivščinam in projektom naproti.

 

Moj lajf ni popoln. Marsikaj, kar “ne štima”, bi lahko naštela. A moj lajf je moj. In naredim si ga fajn – vsak dan znova. Hvala vsem, ki ste kakorkoli dopolnili mojo pot v letu 2021. Vsak izmed vas je neprecenljiv del cele slike. I love you all. Vi ste moj tribe, vi ste moja familija. Hvala, ker ste. Cheers na še več krasnih skupnih zgodb v novem letu.

 

Živa.

Prijava na novičke

Zgodbe. Znanje. Pripovedi. Trendi. Novosti. Učenja. Druženje. Vse to in še več -direkt v žilo (no, v tvoj inbox :D ).

Bralci pravijo *citiram*, da so moje e-novičke edine na domači sceni, ki jih preberejo od začetka do konca. Da bi še. Pa da imajo cel obred – si skuhajo kavo in v miru berejo. Kaj to pomeni zame? Eno ogromno čast. Hvala. Pa zate? Boš ugotovil/a sama, ko boš začel/a prebirati tedensko dozo zgodbarjenja. Pridruži se nam v insajderski bazi e-novičk.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Živa

Sprehajajoč se med zgodbarjenjem in tekstopisjem. Skrita v gozdu z leposlovjem, čvekava na Instagramu z marketinškimi prijemi na dlani. Vse dobre stvari so tri, je vedno z nagajivimi očmi dejala moja babi, ko mi je v dlan potisnila troje sladkarij. In moje pisanje je ravno tako sestavljeno iz treh dobrot: predajanja znanja in učenja trikcev marketinga; vabila k razmisleku in vpogledu vase; ter čistega užitka ob pisanju / branju zgodb.

Naj se vsaj za trenutek brzenje mimo dražljajev vsakdana umiri, ko si dovoliš predati se črkam, besedam, stavkom pred teboj.

SPLETNI SVET

Prodaja s pomočjo ritualov

Rituali niso samo neke voodoo čudaške coprnije, marveč se jih oglaševalci prav spretno in prefinjeno poslužujejo. Odkrij kultne oglaševalske rituale in ugotovi, kako lahko tudi ti svojo ponudbo povežeš z njimi.

PREBERI »

Cajtng za kreativce. Mesečnik z rubrikami, ki se raztezajo od konkretnega znanja do svobodnjaškega vsakdana ustvarjalcev.
Že od 2,99 €/m.

Individualne rešitve za brande, ki si upajo štrleti iz povprečja. Hitri pregledi tekstov, mentorski pristop in zgodbe, kot si jih nisi povedal/a še nikoli.

Odcumprana družbena omrežja

Napoj znanja in razumevanja, kako pisati za družbena omrežja – brez glavobolov, odpora in sivih las. Brezplačna serija devetih novičk, kjer te vodim čez čeri in pasti pisanja in ustvarjanje vsebine na družbenih omrežjih.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. Varstvo podatkov.