V življenju ničesar ne naredimo povsem sami

“Many ideas grow better when transplanted into another mind than the one where they sprang up.”

Gia Copywriting je sicer blagovna znamka, ki se neločljivo drži mene. Ustvarjala sem jo sama, a sem v procesu ugotovila, da na tej zabavi, imenovani življenje, nočem plesati sama. Veliko bolj zabavno je, če se ti pridruži še kakšna kreativen par rok. Pa tudi povsem utopično je misliti, da bom zmogla vse delo opraviti sama, čeprav imam znanja več kot dovolj.

Zato naj ti predstavim svoja “digitalna soplesalca”, s katerima ne le, da gradimo boljši brand in vsebino, kot bi jo zmogla sama, temveč ustvarjamo zgodbo, ki je večja od nas samih. Če si eden tistih naročnikov, ki želiš več, kot zgolj sveža besedila, potem vedi – stal/a boš na ramenih vseh nas treh. Večjih projektov se v celoti lotevamo skupaj, enakovredno, brez hierarhije.

Matic Klešnik

Matic je moja kreativna desna roka, najbližji zaupnik in človek, ki k mizi prinaša najbolj drzne ideje. Njegov pogled na posel in ustvarjanje je neobremenjen s tem, kaj si bodo o končnem izdelku mislili drugi. Ko pride do razvoja blagovnih znamk, čvekava ure in ure ter tkeva zamisli, kako naročnikom ponuditi čim bolj konceptualne rešitve, ki bodo prinašale rezultate. Čisto po moško tudi zna preceniti, kdaj je skrajni čas, da sprejmemo odločitev in kdaj lahko pogumno in neobremenjeno postavimo svoja pravila.

Matic skrbi za:

  • Fotografije. Je tisti, ki skozi objektiv zre vame in me na setih usmerja, da mi nikoli ne zmanjka fotk, ki so mi všeč.
  • Dizajne. Najin proces soustvarjanja dizajnov je kot valovanje morja. Grafike in druge vizualne podobe delava oba, se v procesu dopolnjujeva in skupaj stkeva podobe, ki jih vsak sam nikoli ne bi znal spraviti k življenju.
  • Videe. Snemanje, editiranje, igranje z zvoki.
  • Branding mentaliteto. Ne prenaša nobenih “quick fix” bližnjic, ki bi se oddaljile od konceptualne zgodbe blagovne znamke. Vedno zna postavljati prava vprašanja in ne popusti niti takrat, ko bi sama že zdavnaj zagnala cel vik in krik.
“Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.”

Anita Sukič

Sociologinja. Feministka. Čustveno senzitivna ženska. Objem, ko ga potrebuješ. Odprta glava in razgledanost. Multipraktik. Vse to in še mnogo več besed bi lahko opisalo Anito, ki je zame kot “sister from another mister”. V delovnih procesih je oseba, ki je kot zrak – že res, da ga morda ne vidiš, a zavzema vsak prazen prostor in skrbi, da organizacija sploh preživi. Od rok ji gre raziskovanje tematik, zbiranje idej, pisanje struktur za tekste, kritičen pogled na obstoječe delo. Predvsem pa je zame kot zemlja, ki opravi vse tiste koščke delovnega procesa, brez katerih jaz ne bi mogla k življenju spravljati svojih vizionarskih načrtov.

Anita skrbi za:

  • Raziskave. Česarkoli se lotimo, pa najsi gre za nov blog zapis na moji spletni strani ali ogromen projekt, ki ga delamo za naročnika, je prva v vrsti raziskava. Analitičen um je še kako dobrodošel pri tem.
  • Vse po malem. Tako, kot multipraktik.
  • Mediatorstvo. Da si z Maticem, ko pride do nasprotujočih si mnenj, ne skočiva v lase.
  • Pomoč pri besedilih. Pogosto se zgodi, da napiše svoje zamisli za naročnike, potem pa jaz poskrbim za končno verzijo tekstov.
“It is literally true that you can succeed best and quickest by helping others to succeed.”