Kreativa, pa kje si?

Posnetek spletne delavnice

Sanjariš o bolj ustvarjalnem življenju, vohuniš za svobodnjaki, ki lahkotno hopsajo po svetu in si delaš plane za kreativne projekte … Oh, kako bi bilo fino, če bi vsi ti strahci, kreativne blokade in prokastinacija že enkrat spokali kufre in ti dovolili, da se pridružiš plemenu soustvarjalcev, kajne?

Lajf, začinjen s kreativo

Kakšno je bivanje, kjer blokadam pokažeš sredinca in začneš igrivo, lahkotno, neobremenjeno raziskovati tolmune kreative? Predvsem je takšen lajf zares živ! Ples z ustvarjalnostjo je edina oblika bivanja, ki jo je zame vredno dihati iz dneva v noč, pa vse tja do novega sončnega vzhoda. 

 

Novodobno ustvarjanje in odklenjene možnosti

Digitalni svet, družbena omrežja in odprtost za raznovrstne oblike ustvarjalnosti so nam podali neštete možnosti za razmišljanje izven tradicionalnih piskrov in pokrovk. V svojem jedru je kreativa zmožna rešiti kakršenkoli problem na nov način, nam pokazati, kdo vse lahko postanemo in kako lahko soustvarjamo svoj karakter, skupnost in se pridružimo neštetim projektom.

 

Za kreativen lajf ti ni treba biti umetnik, niti se ti ni treba aktivno ukvarjati s katero od klasičnih vej arta. Ne, dovolj je, da pomežikneš muzi navdiha in ji dovoliš, da po svoje prepleska čisto vsakdanje stvari – od kuhanja, do programiranja. Dejstvo je namreč, da smo ljudje kreativna bitja.

Spletna delavnica za kreativčke

Pišeš, delaš v marketingu, dizajniraš, plešeš, šivaš, kuhaš, iščeš novo zaposlitev, organiziraš dogodke, vodiš ekipe, programiraš, prodajaš, športaš, fotkaš, rišeš, javno nastopaš, furaš svoj biznis, čuvaš otroke, vrtnariš, … ? Si kdaj pomislil/a, da je lahko vse, kar počneš, bolj igrivo in predvsem bolj zabavno, če dovoliš svoji kreativi na plan? Iz nje ti ni treba narediti biznisa (lahko pa, če tako želiš), da bi užival/a v njenih sadovih. Samo dovoli ji, da ona tebe potisne naprej in ti pokaže poti, o katerih nisi še nikoli niti sanjal/a.

 

Spletna delavnica “Kreativa, pa kje si?” je namenjena vsem nam, kreativčkom, ki si želimo v svoj vsakdan všiti več svobode, začeti razmišljati izven okvirjev in suho strugo napolniti z deročo reko navdiha.

Ne štekam, kdo si ti …

Živa, tista, ki u-živa in živ-i kar se da kreativen, svobodnjaški lajf. Sem pripovedovalka zgodb in tekstopiska, v marketingu pa iz dneva v dan stara pravila postavljam na trepalnice, ko že zdavnaj prežvečene prijeme zažigam na grmadi in brandom kažem, kako se lahko med ustvarjanjem zabavajo (ob tem pa ohranjajo poslovno uspešnost). Sem digitalna nomadka, veter me nosi po svetu, kjer spoznavam ljudi in njihove zgodbe, zasledujem svoje najbolj divje ideje in dovolim navdihu, da spi z menoj pod zvezdnatim nebom neskončnih možnosti.


Sem ena nagajiva Živa, ki poleg pisanja zgodb ves čas drži pestke zate, za vas, bratje in sestre kreativčki. In svoje prijeme, kako se otresti blokad in odpreti ventile kreative, delim s teboj na zabavni delavnici, katere posnetek te čaka v spletni učilnici.

Vsebina delavnice:

Posnetek ure in pol dolge delavnice, je sestavljena iz mojega čvekanja in predajanja znanja, vaj za kreativnost in seveda tvojih vprašanj. Na slednja noro rada odgovarjam in običajno se ravno med odprto debato zgodi največ čarovnije. 

 1. Koncept suhe struge ali reke, ki poplavlja – česa ti v življenju primanjkuje, idej ali strukture in kako uravnovesiti oba pola.

 2. Kaj imata skupnega kreativen lajf in vsakodnevno reševanje problemov.

 3. Ljudje kupujejo “magic of your brain”, ne pa tvojih sposobnosti. Kako zgraditi zaupanje v tvoje inovativne ideje?

 4. S kreativo na dejtu in kako jo sprejeti za svojo “ljubimko”

 5. Letni časi kreative in kaj početi v posamezni “sezoni”

 6. Zakaj klasično navodilo za razmišljanje izven okvirjev ne deluje?

 7. Odzivanje vs. ustvarjanje in kako biti manj odvisen od okolice

 8. Tipi kreativnega delovnega procesa in kateri je zate najboljša izbira

 9. Kreativen lajf, svoboda, freelancanje, digitalno nomadstvo, samota

 10. Ideje za več kreative + vaje

 11. Razmislek o kreativni energiji kot o kofeinu za tvoje ustvarjanje

 12. Mini vsakodnevni trikci za sproščeno delovanje

Skoči na vlak kreative

 • Udeležba na delavnici: Kreativa, pa kje si?

 • Trajanje: 90 min

 • Format: posnetek

 • V spletni učilnici te čakajo posnetek srečanja in zapiski (vsebina ostane tvoja za vedno!)

Cena: 44eur

Si za paket petih delavnic?

V kolekciji pomlad/poletje sem izvedla 5 delavnic, vsako na svojo tematiko. Če se odločiš za celo bombonjero, sestavljeno iz petih dve uri dolgih delavnic, si tudi upravičen/a do ugodnejšega nakupa.

 • Osnove tekstopisja, posnetek
 • Razvoj avtentičnega glasu, posnetek
 • Zbujanje radovednosti s teksti, posnetek
 • Kreativa, pa kje si?, posnetek
 • Pisanje prodajnih strani, posnetek

 

Redna cena: 228eur

Cena v paketu: 199eur (ali obročno, 2*100eur)

To o mojih delavnicah pravijo udeleženci:

Dodatna vprašanja?

Piši mi na mail hello@giacopywriting.si in z veseljem ti odgovorim.


Komaj čakam, da skupaj zacumpramo kaj kreativnega 🙂

Živa

Piši mi tukaj: