Pogovori z navdihujočimi posamezniki

Nihče ne ve vsega. In vsi dobivamo navdih skozi spoznavanje novih ljudi. Intervjuji so samosvoja kategorija spletne strani, v njihovi pripravi pa noro uživam. In verjamem, da bodo šli v slast tudi tebi. Preko intervjujev lahko spoznaš edinstvene posameznike iz vseh vetrov, ki jim je skupno eno – njihov spletni nastop je hudo dober!

Naj ti bodo torej v navdih.

One good conversation can shift the direction of change forever. 

- Linda Lambert

01

Maja Vogrinc

Maja Vogrinc – oseba, ki bi jo morali spremljati, če ste kakorkoli vpeti v poslovni svet. Maja je v Sloveniji ena prvih, ki je začela strukturirano in učinkovito poučevati manjša podjetja in posameznike o Facebook oglaševanju. Njeni spletni programi so izobrazili na tisoče Slovencev in Slovenk (med njimi sem bila pred leti tudi jaz) in zagotovo poskrbeli za oglaševalski preboj na našem trgu.

V intervjuju sva se pogovarjali o oglaševanju, kako začeti s pisanjem vsebine, kako najti ahilove pete strank in nanje pritisniti, katere so skrivne sestavine uspešne vsebine na socialnih omrežjih, kako napisati email, ki prodaja in še in še. Uživajte v branju.

02

Nik Škrlec

Nik Škrlec je eden najbolj zanimivih, pristnih in na svoj način utrganih ljudi, kar jih poznam. Z vsakim videem na YouTubeu in objavo na socialnih omrežjih prinese v dan novo inspiracijo in poskrbi za prešeren nasmeh.

Čisto zares – Nik je zgled kreativnosti, vztrajnosti in domiselnosti. Po poklicu je gledališki igralec in voditelj oddaje Male sive celice. Če bi želela zajeti vse nazive, s katerimi ga lahko opišem, bi naštevala v nedogled, zato naj vam, poleg prej omenjenih dveh, predstavim le nekaj najpomembnejših: avtor predstav, potapljač na dah, rekorder v pomnjenju števila Pi, YouTuber, rubikaš, lastnik papagaja in zagotovo eno najbolj radovednih bitij, s katerimi sem se imela možnost pogovarjati.

03

Mateja Delakorda

Mateja Delakorda, urednica Delovega portala Odprta kuhinja, novinarka in kulinarična piska, ki piše tako slastno, da bi njene zapise skorajda zamešali za hrano.

Kako pogosto imate možnost prebirati intervjuje z novinarji in profesionalnimi pisci? Ne ravno vsak dan. Tokrat sem Matejo postavila v obratno vlogo, kot jo sicer zavzema običajno – namesto da bi spraševala ona, je med sladkanjem z macaronsi odgovarjala na moja vprašanja.

V stik z njenim delom ste gotovo že mnogokrat prišli, pa morda še veste ne. Napnite torej možgančke in preberite intervju z vrhunsko kulinarično pisko, ki vam bo razkrila kako ljubezen, umetnost in prodajo združiti v spletno pisanje.

04

Petra Starbek

Delate v branži, kjer ste soočeni s tisoč in enim izzivom in kjer klasični marketinški prijemi ne pridejo v poštev? Petra tudi. 

Ta intervju je za vas, če ste kakorkoli vpeti v poročno industrijo, organizacijo dogodkov ali pa delate v branži, kjer vas stranke praviloma potrebujejo samo enkrat.

Čeprav ima Petra težko nalogo, na svoje delo gleda z iskrivimi očmi, kar je opaziti tudi v njenih objavah na socialnih omrežjih. Z zvrhano mero radoživosti je odgovarjala na moja vprašanja in vam dostavila koristne nasvete.

Sodeluj pri ustvarjanju intervjujev!

Si tudi ti ena izmed zanimivih oseb, ki da veliko na dobro vsebino in bi želel/a, da s teboj opravim intervju? Ali pa imaš priporočilo za nekoga, ki ga rad/a spremlja/š na spletu? Ideje, predloge in povpraševanja sprejemam na mail. Obljubim, da se bom potrudila, da tvoje želje tudi v čim večji meri upoštevam.

Pošlji mail s svojim predlogom na hello@giacopywriting.si