Social media templates

Še lep čas si ne boš več belil/a glave s tem, kakšen dizajn izbrati za svoje objave na družbenih omrežjih!

“Design is the silent ambassador of your brand.”

- Paul Rand

Nismo vsi enako spretni pri vseh stvareh. Če bi meni kdo naročil, naj popravim pralni stroj, bi za tako nalogo verjetno porabila 2 meseca časa, pa še to je vprašanje, če bi mi uspelo. A vsi, ki smo podjetniki, smo soočeni s tisoč in enim majhnim in večjih izzivom. Dan za dnem ugotavljamo, česa vsega se moramo še naučiti, če želimo na spletu uspeti. Za kakšno stvar najamemo strokovnjake, spet drugih stvari se naučimo sami.

A, ko pride do dizajna … no, tam pa se stvar ustavi. Če nimaš budgeta za najem dizajnerja; ti oblikovanje ne gre najbolje od rok; vseeno pa si želiš poenoten slog objav na družbenih omrežjih, potem potrebuješ predloge, templatse. To je namreč edini način, da ne boš vsak dan znova objavljal/a grafik v nepoenotenih slogih.

Prav kmalu boš lahko za praktično drobiž, napram dizajnerski uri, dostopal/a do knjižnice dizajnov za družbena omrežja. Zbirka ne bo vključevala le različnih slogov, temveč bo tudi pametno načrtovana, glede na različne branže in tipe brandov.

Če te matra firbec, kaj ti pripravljam, se preko spodnjega obrazca prijavi v mojo email bazo in takoj, ko bodo “social media templates” na voljo, te o tem obvestim. Pa še kakšen “sneak peek” ti pošljem.😉

Hočeš biti med prvimi, ki boste ugledali zbirko dizajnov za družbena omrežja? Prijavi se v bazo preko spodnjega obrazca!

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake. Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti