Razvoj avtentičnega glasu

Posnetek praktične delavnice

Spletna delavnica, kjer boš odkrival/a svoj unikaten slog pisanja in z vajami spustil/a svoj glas na plano. Znanje in navdih ti bosta prišla prav tako v marketinškem okolju, kot pri kreativnem izražanju. Saj veš – pisanje je le malce bolj sofisticiran način izražanja in pri zlaganju tekstov velja, da gre za veščino, ki odpira mnoga vrata.

Manj marketinških puhlic na prvo žogo, prosim.

Se ti že bruha od vseh besedil, napisanih po starem kopitu direktnega marketinga? A vseeno se vsakič, ko se lotiš pisanja, nekako zapleteš v znucane stare fraze – ker jih pač poznaš in vate bolščijo z vsakega kota. Potem pa se sprašuješ, zakaj imaš težavo z ekspresivnostjo in ali boš sploh kdaj znal/a pisati pristno, avtentično.

 

Najtežje se je odučiti, česar smo se naučili v vseh letih skrolanja med blesavimi reklamami. Saj veš, “Kar se Janezek nauči, to Janezek zna.” Zato sem delavnico “Razvoj avtentičnega glasu” zasnovala tako, da boš končno lahko v koš zagnal/a vso to staromodno marketinško nesnago in ugotovil/a, kako je lahko tvoje pisanje (tudi prodajno!) mnogo več, kot le stari smrdljivi štumfi.

 

Karkoli hočeš ustvariti, si moraš dovoliti najprej izraziti po svoje – ne kot jaz, ne kot nekdo tretji, marveč kot ti. Zaradi kopice strahov smo zablokirani, kot bi med nas in našo kreativno nekdo postavil barikade. A edini način na drugo stran je skozi. In točno to bova naredila na delavnici o razvoju avtentičnega glasu!

Spletna delavnica za iskalce igrivosti

Pišeš, imaš svoj blog, delaš v marketingu, javno nastopaš, skrbiš za pripravo vsebine, furaš svoj biznis, sanjaš o karieri povezani s pisanjem, … ? Si kdaj pomislil/a, da je lahko vsak tekst, ki ga spraviš v svet – vse od navadnega maila, pa do blog zapisa, prežeto s tvojo energijo, tvojim glasom in naravnost “njamsi”?

Spletna delavnica “Razvoj avtentičnega glasu” je namenjena vsem nam, kreativčkom, ki si želimo v svoje vskadnjanje pisanje všiti več eskpresivnosti, avtentičnosti, samosvojosti. Za vse nas, ki nočemo biti še ene navadne ponavljanke sestavljanke, marveč hočemo v svojem unikatnem slogu svetu prenesti sporočilo v obliki besedil.

Ne štekam, kdo si ti …

Živa, tista, ki u-živa in živ-i kar se da kreativen, svobodnjaški lajf. Sem pripovedovalka zgodb in tekstopiska, v marketingu pa iz dneva v dan stara pravila postavljam na trepalnice, ko že zdavnaj prežvečene prijeme zažigam na grmadi in brandom kažem, kako se lahko med ustvarjanjem zabavajo (ob tem pa ohranjajo poslovno uspešnost). Sem digitalna nomadka, veter me nosi po svetu, kjer spoznavam ljudi in njihove zgodbe, zasledujem svoje najbolj divje ideje in dovolim navdihu, da spi z menoj pod zvezdnatim nebom neskončnih možnosti.


Sem ena nagajiva Živa, ki poleg pisanja zgodb ves čas drži pestke zate, za vas, bratje in sestre kreativčki. In svoje prijeme, kako se za “foreverandever” posloviti od dolgočasnega marketinškega natolcavanja, delim s teboj v spletni delavnici “Razvoj avtentičnega glasu”.

Vsebina delavnice:

Uro in pol dolga delavnica, ki poteka 10.maja ob 18h, je sestavljena iz mojega čvekanja in predajanja znanja, vaj za razvoj avtentičnega sloga pisanja in seveda tvojih vprašanj. Na slednja noro rada odgovarjam in običajno se ravno med odprto debato zgodi največ čarovnije. 

 1. Razumevanje, kaj sploh je avtentičnost in zakaj ne gre za nedosegljiv ideal.

 2. Odkrivanje začimbic, s katerimi lahko posuješ svoja besedila, da bodo po tvojem okusu.

 3. Kako izgleda avtentičnost v praksi?

 4. Iz največje zmešnjave naredi najbolj svojevrstno besedilo, kot ga znaš le ti!

 5. Odkrivanje tvojega sloga pisanja, ki bo postal kot tvoj prstni odtis – prepoznaven.

 6. Elementi avtentičnega pisanja (tako marketinškega kot v vlogi zgodb).

 7. Vaje za igrivo stopanje v stik s tvojim glasom, slogom, karizmo pisanja.

 8. Skrivni prijemi pisateljev, ki ti bodo pomagali na poti do ekspresivnega zlaganja tekstov.

 9. Dva principa iskanja avtentičnega glasu in kateri je primeren zate?

 10. Kaj lahko storiš že danes … ?

 11. Najbolj spregledana vrlina: poslušanje

 12. Kako utišati notranjega kritika in se svobodno razpisati, hkrati pa ohraniti strukturo tekstov.

Naj se ti jezik odvozlja!

 • Posnetek delavnice: Razvoj avtentičnega glasu

 • Trajanje: 90 min

 • Kje? V spletni učilnici

 • Kaj? V spletni učilnici te čakajo zapiski in posnetek srečanja. Dostop po nakupu ostane tvoj za vedno!

Cena: 38eur

Si za paket petih delavnic?

V kolekciji pomlad/poletje pripravljam 5 delavnic, vsako na svojo tematiko. Potem do jeseni ne bo razpisanih nobenih dodatnih delavnic ali ponovitev. Če se odločiš za celo bombonjero, sestavljeno iz petih uro in pol trajajočih delavnic, si tudi upravičen/a do ugodnejšega nakupa.

 • Osnove tekstopisja, posnetek
 • Razvoj avtentičnega glasu, posnetek
 • Zbujanje radovednosti s teksti, 7/6
 • Kreativa, pa kje si?, 6/7
 • Pisanje prodajnih strani, 20/7

 

4+1 GRATIS!

Redna cena: 190eur

Cena v paketu: 152eur

To o mojih delavnicah pravijo udeleženci:

Dodatna vprašanja?

Piši mi na mail hello@giacopywriting.si in z veseljem ti odgovorim.


Komaj čakam, da skupaj zacumpramo kaj kreativnega 🙂

Živa

Piši mi tukaj: