Zgodbarim

“I think an artist always needs an adventure they are on, to pull their followers with them.”

Zgodbe: ustavijo čas, spreminjajo podzavest, premikajo svet.

Zgodbe imajo super moči, kot le redko katera druga stvar na tem svetu.

Vedenje, ki ga nosim v sebi že odkar sem znala med seboj razlikovati črke je, da sem rojena za pripovedovanje zgodb. Moja naloga in poklic-anost je, da doživetja, ki mi jih življenje radodarno prinaša na pladnju, ponotranjim in zapišem. Verjamem, da sem na svetu zato, da preko lastnih raziskovanj odstiram skrivnosti bivanja, iščoč resnico in jo na svoj način, z “magijo svojih možganov” delim v obliki zgodb s teboj, ki si jo pripravljen slišati. Zakaj? Ker je to moj doprinos svetu, moja zapuščina za lepši jutri.

 

Vrhovi gora. Plezalne stene. Gozdovi.
Potovanja. Romance. Vandranja.
Samoraziskovanja. Knjige. Joga.
Outdoor living. Digitalno nomadstvo. Adrenalin.
Kava. Čokolada. Čaj.
Kreativa. Lifestyle. Umetnost.
Dihanje. Ljubezen. Čuječnost.
 
To so sestavine mojega vsakdana. Iz njih črpam inspiracijo, metafore, prispodobe. Zgodbe, ki so jih navdahnili koščki napoja, imenovanega “moj lajf”, najdeš v bolj osebnih zapisih na tej strani. Naj v tebi zbudijo “eno samo ljubav”.

Živa

ZGODBARIM

Kaj delo-vanje je in kaj ni?

Čas je, da odvržemo miselnost, da delamo, ker to pač moramo početi. Ali pa zgolj zato, da služimo naš “kruh vsakdanji”. Delo-vanje je tvoj doprinos družbi. In pot, ki si jo izbereš, ker na njej spoznavaš sebe in (hopefully!) postajaš boljši človek.

PREBERI »
ZGODBARIM

Pogovori z dvomom

Dvom. Dvom je fajn. Vedno sem ga zagovarjala kot odraz intelekta. Brez dvoma bi namreč slepo verjeli vsemu, kar nam je predstavljeno. Brez dvoma ne bi sploh potrebovali kritično razmišljujočih možganov. Brez dvoma kratko malo ne bi bilo napredka.

PREBERI »
ZGODBARIM

Svoboda je sestra enostavnosti

Poslovni svet, freelance-anje, kreativa, … Področja kariernega ustvarjanja, ki naj bi nam prinašala največ svobode. Pa nam jo res? Ali postanemo njeni najbolj marljivi delavci, ki vsakič znova tolčejo nadure in pozabljajo nase?

PREBERI »
ZGODBARIM

Imaš možnost izbire?

Imeti možnost izbire v življenju je največja varnost, ki si jo lahko zagotoviš. Večja od zaloge v nogavici, večja od pogodbe za nedoločen čas. Ko veš, da imaš možnost izbire, se v odločitve podajaš bolj pogumno, z manj strahu in z več samozaupanja. Občutek nemoči, ujetosti v okoliščine in podrejenosti volji drugih se umakne.

PREBERI »
ZGODBARIM

OMG, kakšno leto!

Huh, to pa je bilo leto in pol! Moje najljubše do sedaj. Najbolj pestro. Resnično. Čustveno. Messy. Kreativno. Osvobajajoče. Nihajoče.

PREBERI »
ZGODBARIM

4 dobrine, ki jih nimamo na pretek

Čas, energija, pozornost, denar – katera od njih meniš, da je največ vredna? Katera od teh dobrin meniš, da je najbolj ogrožena, najbolj redka in za katero se oglaševalci ves čas borijo?

PREBERI »
ZGODBARIM

Čas je zdaj!

Kot vrtavka, ki v neskončnost rotira samo sebe, sem se vrtela okoli enega in istega vprašanja – kako naprej? Staro sem prerasla, novo se šele rojeva. Jaz pa čepim v vmesnem prostoru, kot se skrijem za drevo v gozdu – zmedena, s preveč neznankami, na katere nimam odgovorov.

PREBERI »

Prijava na novičke

Zgodbe. Znanje. Pripovedi. Trendi. Novosti. Učenja. Druženje. Vse to in še več – direkt v žilo (no, v tvoj inbox 😀 ).

Bralci pravijo *citiram*, da so moje e-novičke edine na domači sceni, ki jih preberejo od začetka do konca. Da bi še. Pa da imajo cel obred – si skuhajo kavo in v miru berejo. Kaj to pomeni zame? Eno ogromno čast. Hvala. Pa zate? Boš ugotovil/a sama, ko boš začel/a prebirati tedensko dozo zgodbarjenja. Pridruži se nam v insajderski bazi e-novičk.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti