Spletni svet

Že dolgo ni več “samo en internet”. Splet je postal naš vzporedni svet. Še ena resničnost, v kateri živimo. Kjer smo, kdor želimo biti. Kjer gradimo brande, se povezujemo z drugimi soustvarjalci in kamor pogosto tudi bežimo.

Na ta svet nas ni nihče pripravil.

Še vedno bluzimo po temačnih, zakotnih ulicah in se izgubljamo brez navigacije. Postaviti blagovno znamko, zgraditi skupnost, kreirati mamljivo vsebino v poplavi vsega, je vse prej, kot mačji kašelj.

Itak že živiš v spletnem svetu. Nauči se še samozavesto navigirati med kanali in postavljati svoja pravila igre. Kako? Začni z branjem blog zapisov iz kategorije “Spletni svet”. Med njimi najdeš vse od učnih ur posameznih platform, do konkretnih marketinških prijemov v dimenzijah spletnega vesolja.

Naj ti zapisi služijo kot navigacija po spletnem svetu.

Živa

SPLETNI SVET

Prodaja s pomočjo ritualov

Rituali niso samo neke voodoo čudaške coprnije, marveč se jih oglaševalci prav spretno in prefinjeno poslužujejo. Odkrij kultne oglaševalske rituale in ugotovi, kako lahko tudi ti svojo ponudbo povežeš z njimi.

PREBERI »
SPLETNI SVET

S kakšno vsebino hraniš ljudi v tej poplavi vsega?

Vsebine na spletu je preveč. A kako ločiti seme od plevela? Pa kaj za vraga lahko naredijo brandi, da bodo izstopali? In kakšno vsebino ima sploh še smisel ustvarjati? Ali bolje rečeno – s kakšnim tipom vsebine se splača ukvarjati in jo lansirati po kanalih?

PREBERI »
SPLETNI SVET

Vsaka ideja potrebuje sistem, da zaživi

Ti ideje letijo v glavo, kot hektolitri vode ob poletni plohi? Če jih hočeš spraviti k življenju, jih moraš obleči in poslati na splet in v svet. A, da storiš to, ne bo dovolj ustvarjalna glava – potrebuješ preverjen sistem, ki na spletu deluje!

PREBERI »
SPLETNI SVET

Odštrikana online prezenca

Lajf je že dovolj zakompliciran. Pa je treba, da je tak tudi tvoj posel in ustvarjanje vsebine? Življenje je bolj simpl, če stremiš k poenostavljanju vodenja svojih brand profilov na omrežjih. A, da bi to lahko storil/a, moraš najprej vedeti, kako …

PREBERI »

Prijava na novičke

Zgodbe. Znanje. Pripovedi. Trendi. Novosti. Učenja. Druženje. Vse to in še več -direkt v žilo (no, v tvoj inbox 😀 ).

Bralci pravijo *citiram*, da so moje e-novičke edine na domači sceni, ki jih preberejo od začetka do konca. Da bi še. Pa da imajo cel obred – si skuhajo kavo in v miru berejo. Kaj to pomeni zame? Eno ogromno čast. Hvala. Pa zate? Boš ugotovil/a sama, ko boš začel/a prebirati tedensko dozo zgodbarjenja. Pridruži se nam v insajderski bazi e-novičk.

S prijavo se strinjaš, da si dodan/a v bazo email prejemnikov. Brez skrbi, nobenega spama, emailov tretjih podjetij in druge navlake.
Samo vsebina, vezana na spletno stran Gia Copywriting. Varovanje zasebnosti